興趣嗜好

跳至

首頁
23456...92

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:丙丙 發表於 14-9-17 00:26 用盡奶力

原帖由 大少拉 於 14-09-17 發表
我就係諗住大大叫佢地一次. !!! 嚇c 佢地.!!!!!!!!!!!

無呀!! 上次出 ...
大聲到要你老公聽到,咁先係目的

下次去試,唔知叫咩名,去open rice望下

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:丙丙 發表於 14-9-17 00:26 用盡奶力

我就係諗住大大叫佢地一次. !!! 嚇c 佢地.!!!!!!!!!!!

無呀!! 上次出 ...
呢間

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

丙丙 發表於 14-9-17 00:57
大聲到要你老公聽到,咁先係目的

下次去試,唔知叫咩名,去open rice望下
試下啦~~ 可能叫唔到出口架~~ 哈哈~

都唔知叫咩名. 淨係記得係食土耳其野. 上次食野對面. 你記下條街叫咩名.!!!
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:丙丙 發表於 14-9-17 00:57 大聲到要

試下啦~~ 可能叫唔到出口架~~ 哈哈~

都唔知叫咩名. 淨係記得係食土耳其野. 上次食野對面. 你記下條街叫咩 ...
叫 our restaurant 囉

我比膽你叫

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

丙丙 發表於 14-9-17 01:01
呢間
yes~~~~ 岩岩我都搵到~~~ 我認得佢串肉~

翡翠宮

丙丙 發表於 14-9-17 01:04

我比膽你叫
鷹文文盲嘛我~~~

唔係唔夠膽, 係唔想叫到出唔到聲.........

翡翠宮

霜霜 發表於 14-9-16 21:27
少拉,你估我頭先第一眼,望到你行字,我睇到乜?
eeee...霜霜~~原來我miss左你兩個回貼...bk真係.!!!

翡翠宮

霜霜 發表於 14-9-16 21:28
投咗好過唔投囉
都係覺得無咩分別.... 之後我都會投....投完有回,但無改善囉...

翡翠宮

丙丙 發表於 14-9-17 01:04

我比膽你叫
丙丙~~~我由1個鐘前..... 食食下菠蘿..... 就開始聞到好香既出爐麵包味....

打完呢句.....仲聽聽下既歌, 無哂聲....

堅驚...........................................

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:丙丙 發表於 14-9-17 01:04 叫 our r

丙丙~~~我由1個鐘前..... 食食下菠蘿..... 就開始聞到好香既出爐麵包味....

打完呢句.....仲聽聽 ...
唔使驚, 大聲爆佢粗

定係隔離學整麵包呀

我今日飲茶, 隔離檯都播70_90年代金曲

翡翠宮

丙丙 發表於 14-9-17 01:15
唔使驚, 大聲爆佢粗

定係隔離學整麵包呀
我老公訓左, 費時嚇醒佢..... 仲聞到喎.!!!!

有d機專播懷舊歌.

丙丙~~ fb , 有野同你講.~

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

引用:Quote:霜霜 發表於 14-9-16 21:27 少拉,你

eeee...霜霜~~原來我miss左你兩個回貼...bk真係.!!!
如果頭先一齊玩,一定好好玩,隔咗咁耐,攤凍哂了

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

引用:Quote:丙丙 發表於 14-9-16 22:07 咁一次半

原帖由 大少拉 於 14-09-16 發表
我都係咁諗. 食飯我當搭枱. 但會一路面帶笑容, 比面老公.
送機, 我當同我老公拍拖去機場行街囉.~
少拉,男家D親戚真系勁煩

用戶要求終止服務

引用:Quote:霜霜 發表於 14-9-16 21:28 投咗好過

都係覺得無咩分別.... 之後我都會投....投完有回,但無改善囉...
次次我投咗,侄地回了,但無改善,我總會幫佢揾籍口,“佢地工程部做緊嘢,俾D時間人地,佢地做緊測試啫”,安慰自己

翡翠宮

霜霜 發表於 14-9-17 01:19
如果頭先一齊玩,一定好好玩,隔咗咁耐,攤凍哂了
霜霜~~~你怪我.........................

翡翠宮

霜霜 發表於 14-9-17 01:21
少拉,男家D親戚真系勁煩
煩都算....係奸..........衰.......... 唉~~~~~~~~~~~~~~

翡翠宮

霜霜 發表於 14-9-17 01:45
次次我投咗,侄地回了,但無改善,我總會幫佢揾籍口,“佢地工程部做緊嘢,俾D時間人地,佢地做緊測試啫” ...

我上次投佢地手機鴨屎成日彈, 要足足幾個月, 有新鴨屎dl 先好返咋.....

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:丙丙 發表於 14-9-17 01:15 唔使驚,

我老公訓左, 費時嚇醒佢..... 仲聞到喎.!!!!

有d機專播懷舊歌.
重聽到?

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 大少拉 於 14-09-17 發表我老

原帖由 丙丙 於 14-09-17 發表
重聽到?
無聽到野。反而聽聽下停左。但已經知咩事。哈。我無set 到從播。所以一唱完最尾果首就停左。

哥哥細佬返左屋企。就無再聞到麵包香味。

用戶要求終止服務

引用:Quote:霜霜 發表於 14-9-17 01:19 如果頭先

霜霜~~~你怪我.........................
怪你?怪你唔同我反?

首頁
23456...92

尾頁

跳至