夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

plato223 發表於 14-9-25 09:57
小三講啲嘢都好信,我c6隻小三,當被我發現時,好偉大咁同c6講唔想破壞我家庭,廢話啦,而家咪夾足c6四年都 ...
四年.... 我怕概就系甘概結果...

plato223  有咩好怕?  發表於 14-9-25 12:10
凡事阿b為重 !人奶妈加油!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

你有左BB, 出年4月先生, 即有左先3個月, 真係好傷身...你要保重身體...

睇黍你C6真系怕你會去公司唱佢地....如果佢無改善, 一於離婚再唱佢地, 但你要確保你同BB生活費無問題先去到咁盡....

不知廉恥9男女...

大宅

gigi1020 發表於 14-9-25 12:03
你有左BB, 出年4月先生, 即有左先3個月, 真係好傷身...你要保重身體...

睇黍你C6真系怕你會去公司唱佢地.. ...
唔系呀 我bb系今年四月出世嘎 宜家已經五個月大了 c6同小三話就話系啊b出世之後搞埋一起

大宅

o_____o 發表於 14-9-25 11:52
管好自己老公先係上策,小3同你互不認識,根本不用care你感受,你老公先係有責任對你好對你忠誠的人,你老 ...
自認無能為力了 管極都得個吉...剛剛管好他 小三又去撩x他 打完電話比小三 隔兩日條女手機壞左 又找我c6借手機聯絡fd 甘多同事...系要撩我c6 c6又借 搞到whatapp頭像變左賤人先比我發現...

大宅

回覆 plato223 的帖子

怕他地一起拖多我幾年!

男爵府

引用:回覆 plato223 的帖子怕他地一起拖多我幾年

原帖由 xihuan317 於 14-09-25 發表

怕他地一起拖多我幾年!
你怕拖咪主動攪,我心態,人走樓錢留,唔留樓錢,人唔放得,除非我揾到件仲好過佢,否則小三慢慢等。

soso1227  Very well said  發表於 14-9-26 00:22

男爵府

xihuan317 發表於 14-9-25 12:27
自認無能為力了 管極都得個吉...剛剛管好他 小三又去撩x他 打完電話比小三 隔兩日條女手機壞左 又找我c6借 ...

你老公咁樣, 俾賤女一撩又打回原影, 根本你老公冇心同賤女分開

大宅

@@高人 不過你c6都幾勁!可以忍住唔同賤三住一起 他點做到嘎?!

plato223  你有睇開我啲post咪知   發表於 14-9-25 13:17

大宅

回覆 111aaa 的帖子

今日他發誓唔再聯絡 話以前知系應承少聯絡 不過宜家斷聯絡 甘我就話好啊 你寫保證書 講清楚整件事概來龍去脈 寫返自己點樣勾搭她 她又點樣犯賤撩你 耍手段 以及以後要點改正 要點做 but他唔肯 甘就算拉

男爵府

借手機, WHATAPP, 改埋頭像, send 比D同事. 若你C6響公司係做亞頭既, 大至上可以解讀為宣洩主權比D同事睇. 就甘睇, 應該全公司上上下下都知佢兩個攪埋一齊lor. 個小三訓身任砌明搶人c6. 明顯你c6頂唔住甘既引誘. 唉...

男爵府

xihuan317 發表於 14-9-25 13:20

今日他發誓唔再聯絡 話以前知系應承少聯絡 不過宜家斷聯絡 甘我就話好啊 你寫保證書 ...

發誓同寫都冇用, 佢真心改過先得, 同埋佢同賤女一間公司, 佢點拒絕呢?

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

借手機,改頭像,都睇得出小三係度挑機,宣示主權wor, 擺明揚晒俾全世界睇佢地有野!!佢擺明吾驚見光!!你c6仲又佢做。唉。。

大宅

renewdanny 發表於 14-9-25 14:17
借手機, WHATAPP, 改埋頭像, send 比D同事. 若你C6響公司係做亞頭既, 大至上可以解讀為宣洩主權比D同事睇. ...
唔系改頭像 系用我c6電話登whatapp 找她fd(唔系同事) c6登返whatapp個頭像自動用左她概賤樣 我c6唔系啊頭 同埋滴聽c6話他有滴同事都有串x他 叫佢少粘她 大家唔同team嘎...

大宅

111aaa 發表於 14-9-25 14:19
發誓同寫都冇用, 佢真心改過先得, 同埋佢同賤女一間公司, 佢點拒絕呢?
c6問我 如果離婚 他滴同事一定知咩事 他以後好難系公司做人 她都系 他好怕看其他人眼色 怕比同事串(最近他公司好多男女同事生bb)... btw 她都唔怕 你怕咩呢

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

你c6好坦白佢吾係驚離婚無左你,而係驚係公司俾人笑!!

大宅

tabo63 發表於 14-9-25 14:39
你c6好坦白佢吾係驚離婚無左你,而係驚係公司俾人笑!!
他都有講唔想失去我 但係念起如果真離婚 系公司壓力好大

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:renewdanny 發表於 14-9-25 14:17 借

男爵府

xihuan317 發表於 14-9-25 14:34
c6問我 如果離婚 他滴同事一定知咩事 他以後好難系公司做人 她都系 他好怕看其他人眼色 怕比同事串(最近他 ...

c6怕公司知, 佢又係公司搞, 根本就係冇腦, 你同佢講, 佢再同賤女一起, 你要離婚仲去公司講晒出來,

睇下賤女點立足

大宅

111aaa 發表於 14-9-25 14:45
c6怕公司知, 佢又係公司搞, 根本就係冇腦, 你同佢講, 佢再同賤女一起, 你要離婚仲去公司講晒出來,

睇下賤 ...
已經講左 小三叫我理智滴 我去吵都影響唔到她滴咩 只會大家難堪 她以後除非公事如無必要唔會再找我c6 然後過兩日就發生手機事件 她的賤系無底線

男爵府

xihuan317 發表於 14-9-25 13:20

今日他發誓唔再聯絡 話以前知系應承少聯絡 不過宜家斷聯絡 甘我就話好啊 你寫保證書 ...
其實佢講得越清楚你越忘記唔到, 到時你有你繼續CHECK, 佢又諗辦法唔比你知, 為咩呢...傷痕只會越來越深.

佢愛你自然會改, 唔會做D令你傷心既野, 呢件事證明大家都唔成熟, 佢想負責但又受唔住誘惑...

你想佢改但成日CHECK住佢, 佢覺得好煩又大壓力, 你叫佢寫出黎證明你唔成熟, 難道你每天把張紙貼在床頭提佢...定係佢一有錯就拎出黎話佢, 咁樣大家都唔好過...

好似教小朋友咁, 多D包容鼓勵, 小D指責罵懷, 先照顧好自己情緒同BB...

你先控制好自己, 就可以調教下佢...

同佢一齊忘記之前既事, 放工只同佢講BB野同返工辛苦嗎, 試下改變自己再引領佢...

首頁

尾頁

跳至