興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:我19/10落了order訂,之後check話shipped,

原帖由 sese 於 14-11-08 發表
我19/10落了order訂,之後check話shipped,咁我一直等都收唔到,我見其他人遲過我訂都收到,咪send去問點解 ...
吓,乜原來話shipped 咗但又收唔到架?真係令人失望

大宅

bussi 發表於 14-11-8 18:30
哩間野我訂過了. 落左單又冇追蹤編號, ONLINE 問佢地. 佢又乜都話唔知. Check 唔到. 佢地寄左出黎就話唔關 ...
Bussi,
係喎,謝謝你提醒我!
我再send過去問下先。

大宅

pandaflo 發表於 14-11-8 21:26
吓,乜原來話shipped 咗但又收唔到架?真係令人失望
係呀,好失望,我一心等佢寄啲書黎!點知佢地咁。

公爵府

畀面勳章

回覆:sese 的帖子

咁佢肯退都ok,始終書咁重,英國寄香港一定貴,如果要再好d服務(寄件),可能郵費又再貴d,好似Amozon uk好多書店都唔寄international, 應該係運費貴,咁bookpeople 肯寄香港已經好好,始終連運費都平香港好多!

大宅

回覆:peppa pig 書

我分別係10月21日同10月24日訂左2套書,都已經收到,反而係book depository訂既,就仲未收到。

公爵府

畀面勳章

回覆:lemongrass927 的帖子

https://www.thebookpeople.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/qs_product_tbp?productId=484168&storeId=10001&catalogId=10051&langId=100&topCatId=143206&categoryId=143208&sort=price-descending

公爵府

畀面勳章

回覆:lemongrass927 的帖子

又£30 , 記得google埋睇下有冇promotion coupon

大宅

sese 發表於 14-11-8 23:44
Bussi,
係喎,謝謝你提醒我!
我再send過去問下先。

都唔明點解咁大間書店D物流可以做到咁失敗. 淘寶買野都有追蹤編號啦.
依家書又買唔到. 重要蝕埋匯率差價同信用卡外幣手續費!

伯爵府

唉,冇追蹤號就一定la
咁佢運費又唔貴
英國寄係好貴
如果有追蹤號,運費貴到你都唔想比
佢寄野真係好奇怪,之前我個fd遲過我order幾日
仲早我成個星期收
不過佢平,我又收到咪算lo
我好耐之前訂咗ladybird個套,而家都未ship
我啱啱先send email問
呢輪太忙,未得閒追佢

伯爵府

我28/10訂咗ladybird套書,今日先ship
佢話deliver 最耐係14日,工作日
連埋寄到香港,我諗今次真係成個月先收到
不過我買呢套係22·49磅個時買
可能超多人買掛

大宅

引用:Peppa pig 套set collection 又out of stoc

原帖由 pandaflo 於 14-11-07 發表
Peppa pig 套set collection 又out of stock
有返貨了。

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

aokiwong 發表於 14-11-12 09:12
有返貨了。

YES, TBP 的peppa pig 書巳返貨.

買時記得用埋個PROMOTION CODE: WISH10 就會有10% OFF.

子爵府

Herobear 發表於 14-11-11 18:00
我28/10訂咗ladybird套書,今日先ship
佢話deliver 最耐係14日,工作日
連埋寄到香港,我諗今次真 ...
咁就真係耐咗D. 我好彩我通常落ORDER 後兩日內就會Email 我話寄出咗.

禁止訪問

引用:Quote:aokiwong 發表於 14-11-12 09:12 有

子爵府

angusBBB 發表於 14-11-13 01:57
算最平嗎?
U mean peppa pigs collection?

FLASH SALES時見過£10(定£9.99?).

不過如果有用PROMOTION CODE, 其實相差£1-£2.

FOR PROMOTION CODE 有:

AFCANNY

Save 10% when you spend £25 using the code AFCANNY.
This offer applies to UK customers only and is valid for one use.
This offer expires midnight 24 November 2014.

[url=] [/url]

子爵府

E + 又FLASH SALE

peppa pigs collection 係£10.

大宅

回覆:peppa pig 書

好想買,但係我英文唔得,唔識買

別墅

回覆:Herobear 的帖子

ladybird果套書我30/10訂,前兩日已經收到貨啦,超正

伯爵府

cally4ken 發表於 14-11-13 23:03
ladybird果套書我30/10訂,前兩日已經收到貨啦,超正
係la, 我之前都試過又係我早訂過我個fd我個fd又係早我好多收到
佢係呢樣唔太好
我今日去咗fun to read 見到呢套賣599,包埋送貨
咁如果佢只係減到30磅,係呢度買仲平

禁止訪問

引用:Quote:cally4ken 發表於 14-11-13 23:03 la

首頁

尾頁

跳至