夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:我建議你老婆可以去見社工OR心理醫生因為而

原帖由 Kayaya 於 14-11-11 發表
我建議你老婆可以去見社工OR心理醫生

因為而家你講咩佢已經聽唔入耳
原諒佢的女人就要見心理醫生或社工,樓主的老婆好正常,唔需要!!

洋房

引用:Quote:原帖由 Kayaya 於 14-11-11 發表我建

原帖由 kitty328 於 14-11-11 發表
原諒佢的女人就要見心理醫生或社工,樓主的老婆好正常,唔需要!!
唔該你唔清楚我地家庭狀況就唔好幫人講埋啦 麻煩你收下把口。我太太有冇事唔係我地講係醫生講嫁

大宅

引用:Quote:原帖由 kitty328 於 14-11-11 發表原

原帖由 Wcchung 於 14-11-11 發表
唔該你唔清楚我地家庭狀況就唔好幫人講埋啦 麻煩你收下把口。我太太有冇事唔係我地講係醫生講嫁

...
你面皮真係厚,你老婆真係要睇醫生,當初點會嫁比你!

伯爵府

你第一次郁手就已經抵你無左個老婆,仲要去滾

頭家係你自己搞散既,要黎就黎要走就走,一個女人稍微有 D 本錢都唔會咁笨留低

優悠在澳洲

複式洋房

女人唔可打咖!你真的好錯

伯爵府

引用:Quote:原帖由+Wcchung+於+14-11-11+發表唔

原帖由 kitty328 於 14-11-11 發表
你面皮真係厚,你老婆真係要睇醫生,當初點會嫁比你!
其實佢打人已經唔啱啦,仲不停話老婆有問題~

洋房

引用:Quote:原帖由 kitty328 於 14-11-11 發表你

原帖由 小貓1124 於 14-11-12 發表
其實佢打人已經唔啱啦,仲不停話老婆有問題~
你地d人就係咁嫁啦 唔知頭唔知路就乜都講得出,自己家庭幸福就梗係咁多野講啦 我同我老婆既家事 我地最清楚,有咩問題我地先知 你地好想我地妻離子散?

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

引用:Quote:原帖由+小貓1124+於+14-11-12+發表其

原帖由 Wcchung 於 14-11-12 發表
你地d人就係咁嫁啦 唔知頭唔知路就乜都講得出,自己家庭幸福就梗係咁多野講啦 我同我老婆既家事 我地最清楚 ...
你都幾無賴!
係你自己開post,
你講幾多我地就睇幾多!
你覺得我地唔知頭唔知路就冇資格話你,
咁你不如寫哂你生平出黎先講啦!
再唔係就del post啦!
見而家個個鬧你就發老脾!
有你講冇人講!
正無賴男!
仲有呀!
想妻離子散嗰個係你!
否則都唔會去搞三搞四啦!
自己做錯事就預左有呢日!
自己攞黎賤!

Angus9527    發表於 14-11-27 15:28

洋房

回覆:Wcchung 的帖子

我由頭到尾冇諗過話我老婆d乜,我唔要面出個post講咁多野只係想話比大家聽我做錯過d咩對唔住個老婆搞到佢e加咁。我只係想聽下你地意見有咩方法收補關係 而唔係要同你講邊個岩邊個錯,錯就一定係我嫁啦 得我唔想你地見個post有人講得咁過引又走黎講兩句 你地可以唔付責任講完就走,但你地會令到人地個心好唔舒服明嗎?你地家庭狀況幸福我會衷心祝福你地 因為你唔係我現在狀況你唔會明我就算係一個男人但都會難受會心痛,亦唔希望有下一個男人好似我咁冇用。但我唔想你地再講風涼說話 可以嗎?

大宅

回覆:hello_kristy 的帖子

認同

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我由頭到尾冇諗過話我老婆d乜,我唔要面出

我由頭到尾冇諗過話我老婆d乜,我唔要面出個post講咁多野只係想話比大家聽我做錯過d咩對唔住個老婆搞到佢e ...
你既難受同心痛 來自你自己所做過既野
樓主人係要為自己所做過既野負責任
你都知你老婆會上黎 你都知你老婆會睇
點解人人都覺得你乜都賴個老婆 好易 你再睇下你自己打左d乜出黎
我比幾個人睇都話你因為個老婆性格差先出去溝女 溝炸未上床嫁 個老婆好話離婚 而你都已經決定回頭 都仲話要走 仲順帶一題因為個小三都幾差下先回頭咁款
文字呢就睇唔到表情 但好容易係文字中睇到你想點表達同埋好易睇錯隔離
係你話個老婆不負責任時你望下塊鏡先 你望下你自己 點解今日會搞成咁 就算佢唔原諒你 單方面申請離婚都唔可以話佢錯
因為背叛無分大小 唔一定關上過床事

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:自己之前做錯左 但一直想補救。

樓主 原諒比離婚更離
因為望住你就會諗起你做過乜
所以你比時間你太太
請你尊重下佢既決定
正如你要溝女你要走 你太太求你時 你都唔理一樣
要走既人留唔住 要留既人趕唔走

大宅

真係愛的就俾佢過番佢自己想過的生活啦,你真係愛一個人應該想佢開心,不停要求人地俾機會你,你最愛嘅只係自己。
你都俾機會佢過新生活啦,如果咁係佢想的話。

洋房

引用:Quote:原帖由 Wcchung 於 14-11-12 發表我

原帖由 小豬澄 於 14-11-12 發表
你既難受同心痛 來自你自己所做過既野
樓主人係要為自己所做過既野負責任
你都知你老婆會上黎 你都知你老 ...
可能我講野唔叻文字上又唔多識打 先有誤會,但我只係想講我唔係話做錯左先識對老婆講我愛你定係個小三唔理我我先回頭。可能我個人乜都中意收收埋同老婆既事我唔開心唔中意就收埋冇好好同老婆真正溝通過先令自己行上歪路做出d咁既事,我係當老婆唔理我既時候先明白邊個先係最好一直支持我既人 我成件上邊我冇得怪任何人我知 但係我只係太過愛佢真係唔想個家先同大家傾傾點彌補我犯過既錯。同埋我唔係唔受得你地話我 但我現在既心情又幾唔開心有邊幾個會明白?

男爵府

玩具勳章

你要諗下,和好後大家會點,佢改你改?定好似之前咁?假如要你死忍,你又忍得幾耐,老婆有條刺,唔擔保好返都一定會好好對你,不過時間可以証明一切,你要補救,唯有用時間,同等待,但你唔好諗住自己付出一定有回報。。男人,諗下自己想點,

洋房

引用:真係愛的就俾佢過番佢自己想過的生活啦,你

原帖由 fuwingsa 於 14-11-12 發表
真係愛的就俾佢過番佢自己想過的生活啦,你真係愛一個人應該想佢開心,不停要求人地俾機會你,你最愛嘅只係 ...
我成日都話唔係想求佢比機會我只係想佢比時間再睇下我e個人再值唔值得一齊,但有陣時我控制唔到對佢既思念同回億 我e加過既生活真係生不如死過得好痛苦我冇左一個一直以黎對我最好對個家不離不棄既女人,我又點可以話走就走?雖然當初真係盲左咁樣做埋d咁既事離開左個家一段時間,但我問心果句愛既當然只有老婆一個。

洋房

引用:你要諗下,和好後大家會點,佢改你改?定好

原帖由 siuyu_bb 於 14-11-12 發表
你要諗下,和好後大家會點,佢改你改?定好似之前咁?假如要你死忍,你又忍得幾耐,老婆有條刺,唔擔保好返 ...
明白 這些事情我都有諗過。我會用時間証明所有

男爵府

玩具勳章

引用:Quote:原帖由 siuyu_bb 於 14-11-12 發表你

明白 這些事情我都有諗過。我會用時間証明所有
不過郁手,真係打碎個心

洋房

引用:Quote:原帖由 Wcchung 於 14-11-12 發表明

原帖由 siuyu_bb 於 14-11-12 發表
不過郁手,真係打碎個心
唉 我都知,如果有得重新黎過我寧願係我比佢打。

男爵府

玩具勳章

引用:Quote:原帖由 siuyu_bb 於 14-11-12 發表不

唉 我都知,如果有得重新黎過我寧願係我比佢打。
打得一次,有3456次

首頁

尾頁

跳至