夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:morechi 的帖子

呢個問題,我都問過我自己,咁多年嚟我都無計較過錢銀呢樣嘢,以前佢唔係咁樣,我忙佢起碼都幫我湊女,亞仔就無呢個褔氣,小3前佢對亞仔都好好,小3後望都唔望吓佢,我可能仲留戀以前嘅佢!
我知道要放下,但我地廿幾年感情,相信真係做到呢平湖心境,我要頗長時間!多謝各位給力!

伯爵府

回覆:絕情一申

加油!賤人一定會比天收!你要同對仔女好好生活!好好養大佢地

大宅

樓主,如果你想喊就喊個夠,喊完問題依然要面對,我也是過來人,當時我瞓唔到就打電話給向晴軒求助,結果佢地都勸我跟他離婚,我幾年前跟他辦晒手續,現在比前開心得多,總比以前苦著臉好,堅強d,計劃未來生活,不要在孩子面前哭泣,影響孩子成長。

大宅

回覆:Dickyma 的帖子

今日,見到面,搞埋份保險,同比佢簽我草擬好嘅離婚協議書,佢話比多幾日佢諗,或者星期日返嚟,重新開始,我同佢講你走咗咁耐都諗唔掂,多幾日結果都一樣,不如簽咗先,你要返嚟先再算,衣十起碼擔心嘅嘢,層樓同我d少少積蓄可以留番我養仔女,雖然未係律師樓辦理,但白紙黑字雙方簽署希望有法律效力,總算有個定案同鬆一口氣,各位jm祝福我唔會再有阻滯,完成埋呢個惡夢!

大宅

樓主妳已經好叻,將唔開心爆喊出來係件好事.
妳唔開心時亦要正面了解小朋友情緒,話比佢知冇左爸爸仍有妳既愛.
祝妳幸福快樂,C6就放下留比小3慢慢還債啦.

大宅

回覆 unfairpk 的帖子

我都想知!!!

大宅

回覆:絕情一申

樓主同我情況有D相似,jm加油,衰人一定有報應的

男爵府

引用:點解禁多男人都有婚外情

原帖由 unfairpk 於 15-02-21 發表
點解禁多男人都有婚外情
因為無貓唔食魚。

大宅

引用:Quote:原帖由+unfairpk+於+15-02-21+發表點

原帖由 plato223 於 15-03-06 發表
因為無貓唔食魚。
太賤啦D男人,樓主加油,仔女會好愛你,唔好為左佢傷心。

男爵府

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

努力! 你已勇敢地行出第一步.
不要再留戀以往的日子, 因為你沒有時間.
把精神放在賺錢, 和照顧仔女.
讓他們知道自己有個勇敢的媽媽,
什麼事情也能解決! 加油!
2022年 還是必須好好過下去...

琥珀宮

回覆:rosannalam 的帖子

呢d人渣要黎嘥氣,同佢講他朝佢歸西唔使指意對仔女會送佢終,正賤人,有仔有女都唔要

首頁

尾頁

跳至