自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:我今日做左傻婆

做得好

子爵府

引用:Quote:cmting+發表於+15-2-24+19:24+俾我都

原帖由 dingdingyiu615 於 15-02-24 發表
唔出聲之餘仲一定置身事外,我覺得佢都唔應該插手,佢好醒,次次都會即刻走至老遠 ...
哈哈,係,我男人都係咁
之後諗返頭先自己出聲係未好傻 又冇人理自己

大宅

一人排一條隊都無咩問題呀,最討厭係唔排隊

別墅

大廚勳章

會唔會佢幫人買野所以要攞多幾個袋分裝呀?
其實我覺得分開排冇乜問題 漏左野走去拎hold住條隊問題大d

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆:dingdingyiu615 的帖子

男爵府

比個讚你!

公爵府

good job
人生沒有劇本,沒有固定的線路,但我相信每一條路上都能看到雲起雲落,只要我們耐心而堅持!------鳳凰衛視著名主持人-陳魯豫

禁止訪問

男爵府

引用:今日同老公去銅鑼灣ikea,排隊時見到有兩個

原帖由 dingdingyiu615 於 15-02-24 發表
今日同老公去銅鑼灣ikea,排隊時見到有兩個女人一人排一條隊,邊個快就行去對方條隊度比錢,其實我幾憎人咁 ...
「一人排一條隊,邊個快就行去對方條隊度比錢 」其實咁做係好正常架喎,點解覺得自私呢?好多人都係咁架啦利申:我好憎B6

大宅

回覆:dingdingyiu615 的帖子

水晶宮

我唔夠膽講

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:好搞笑呀……你C6不過宜家啲人真係自我得好

原帖由 ladykacha 於 15-02-24 發表
好搞笑呀……你C6

不過宜家啲人真係自我得好緊要
同意,我同c6都係,多人嘅時候,分開排隊,又唔係打尖,有咩問題?

今晚咪係囉,有個阿伯,排我後面,一行埋嚟,見我無推車,無嘢响手,問我係咪排隊我話,梗係排隊啦唔排隊,行左出去,唔會企响度佢一路口up up到我比完錢,佢話我無品,我即時回應佢,無品唔排隊啦,無品得過你,計緊數唔講,到我找錢先講,背後話人,仲無品

男爵府

畀面勳章 親子王國15週年勳章

feclagnes 發表於 15-2-24 22:03
同意,我同c6都係,多人嘅時候,分開排隊,又唔係打尖,有咩問題?

今晚咪係囉,有個阿伯,排我後面,一行 ...
hmmm...應該咁講,呢個都係各有喜好,唔太影響我都唔會太理,反正都係一張單過,只係有幾次趕時間,選左條d人買好少既野既隊黎排,點知就到我前面果個時,佢就揮手叫同行者過黎,兩車勁大車加埋寫野送貨,眼見如果我排另一條可能已經走左,如果人地咁惟有話自己唔好彩,但我自己就唔想咁做,大家處事方式唔同,不喜勿插喲。

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:feclagnes 發表於 15-2-24 22:03 同

hmmm...應該咁講,呢個都係各有喜好,唔太影響我都唔會太理,反正都係一張單過,只係有幾次趕時間,選左條d ...
同意,處事方法不同,等於排A T M攞錢,有d仲係二條或三條隊,有時排錯隊,後過我已撳完錢,走人,真係著著地火 ,但退一步諗,自己揀,所以一條龍,最

其實你見佢hold個cashier咁耐又係咁用包裝膠紙同繩,pack嘢,先最衰我唔係度,我實撐你,加多句,係啦,包裝膠紙,繩夠唔夠?要唔要幫你問工作人員,攞箱比你

珍珠宮

欣賞你

男爵府

feclagnes 發表於 15-2-24 22:43
同意,處事方法不同,等於排A T M攞錢,有d仲係二條或三條隊,有時排錯隊,後過我已撳完錢,走人,真係著著 ...
無錯係呀!!!!!!佢將果d用黎包玻璃既包裝紙全部攞晒,又卷又摺咁pack起,仲要攞埋人地d袋裝!仲要我比緊錢碌卡時問人攞膠袋,攞完大又攞細再攞大!而佢只係買左一個樽!救命見到呢d人

男爵府

麵包超人^o^ 發表於 15-2-24 23:00
欣賞你
謝謝,慶幸我係潑婦

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:今日同老公去銅鑼灣ikea,排隊時見到有兩個

今日同老公去銅鑼灣ikea,排隊時見到有兩個女人一人排一條隊,邊個快就行去對方條隊度比錢,其實我幾憎人咁 ...

首頁

尾頁

跳至