婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:次次睇你出文都好搞笑! 乜突然間咁重火藥味

原帖由 fatty_pig 於 15-04-11 發表
次次睇你出文都好搞笑!

乜突然間咁重火藥味啊...
誰是始作俑者,我都無謂再講了…
我無乜火藥味…

我好hea架ja

<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

大宅

Arrin 發表於 15-4-11 17:27
誰是始作俑者,我都無謂再講了…
我無乜火藥味…
我知你話緊我,靜係想知道點解要笑人個名,人地笑你或你Bb個名得唔得可能你都唔識答?它朝君體也相同

大宅

回覆:Arrin 的帖子

超攪笑

男爵府

引用:Quote:Arrin 發表於 15-4-11 17:27 誰是始

原帖由 pullipwong 於 15-04-11 發表
我知你話緊我,靜係想知道點解要笑人個名,人地笑你或你Bb個名得唔得可能你都唔識答?它朝君體也相同 ...
你自己閱讀障礙就杳字典!
你咁歹毒既!

我唔會再忍你!

又唔係笑你!哦,講咁耐原來你係賴屎芬呀!sorry 喎唔知你個名改成咁~我深表同情同遺憾喎!

我早寫明如有雷同實屬巧合架啦,報警拉我囉笨!

<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

男爵府

回覆:Arrin的陀b日誌 (我和阿娘去檢查)

你越鬧我我越笑得開心!

珍珠宮

引用:Quote:小草 發表於 15-4-11 14:48 一人少句

唔係我撩交嘈,係有人撩交嘈,我都同意你講的話
你自己用對眼睇返你自己講過啲乜先啦好嗎?一直係你燥哂底咋,冇人鬧你架。

大宅

我有冇閱讀障礙關你咩事呀!係唔係頼仕芬又關你咩事呢!我點歹毒,遲啲你入產房生BB痛到都會頼屎頼尿,笑死人哈哈!我講過妳笑人,人都可以笑妳,難道妳係特首·到時我都深表同情,我羨慕妳奶奶有這樣好新抱唱佢發花癲

子爵府

2024年龍年勳章

上得bk都係無聊想輕鬆下啫, 其實當笑話睇, 啱睇就睇, 唔啱睇發表完意見既可以轉其他嘢睇, 咁小事都放唔低, 係咁追住唔放繼續嘈又何必呢
放鬆d啦

大宅

sinyeechu 發表於 15-4-9 22:57
其實你咁激動做乜?當睇笑話咪算,況且樓主已經講左冇惡意,你咁唔鍾意咪唔好睇,冇人迫你架。

...

我唔係激動點解唔可以睇呀

男爵府

想生BB熱投

男爵府

對不起!笑死左!

男爵府

開刀生咪得囉。
換個角度諗喇,個名會帶歡樂俾其他人喎。

珍珠宮

支持樓主繼續寫,一定會有人鍾意/唔鍾意睇,唔使理某啲人喇。

男爵府

引用:我有沒閱讀障礙關你咩事呀!係唔係頼仕芬又

我有沒閱讀障礙關你咩事呀!係唔係頼仕芬又關你咩事呢! ...
要駁你的句子我有大把貨…
但你閱讀障礙,駁你只浪費我時間!

過主啦~唔鐘意咪睇囉!我又無收你錢,鬧我無水回架,走啦!

男爵府

引用:支持樓主繼續寫,一定會有人鍾意/唔鍾意睇

原帖由 sinyeechu 於 15-04-11 發表
支持樓主繼續寫,一定會有人鍾意/唔鍾意睇,唔使理某啲人喇。
多謝支持!

男爵府

引用:開刀生咪得囉。換個角度諗喇,個名會帶歡樂

原帖由 swsycat 於 15-04-11 發表
開刀生咪得囉。
換個角度諗喇,個名會帶歡樂俾其他人喎。
就算唔係生仔,人誰無賴屎呢?
美國電影都經常有賴屎橋段…真係好笑喎~
我唔介意比人笑架!

有花名既人先多朋友,因為佢名易記,容易有話題~

大宅

Arrin 發表於 15-4-11 22:16
要駁你的句子我有大把貨…
但你閱讀障礙,駁你只浪費我時間!

你系唔系眼花大嬸,鐘唔鐘意睇關你X事,讀書小冇你讀書多·這樣講自己家姐有公主病真係好教養,仲想學人胎教哈哈

男爵府

引用:Quote:Arrin 發表於 15-4-11 22:16 要駁你

你走啦!離題萬丈遠!
你走吧啦!粗口出埋又點!
走啦,你放下啦!我呢度唔歡迎你!
你去開過第二個post去鬧我啦,唔好係呢度阻住個地球轉啦!你走啦!

大宅

點解要聽你講呀!我唔走難道報警拉我

男爵府

我總於明白, 乜叫九唔搭八......

唔駁我, 我就瞓啦....OR 搵個有文路D既人來同我嘈啦~

嘈交都要岩咀形先得架, 大佬完全唔搭爹既, 咁點嘈呢? 佢自己睇唔明, 又係到死幫賴屎芬出頭, 都無呢個人存在....[笑人個名]呢單野係唔成立個喎, 我成段文都係講我同阿娘既對話.

我係笑人個名既話, 個主旨就寫[賴屎芬]啦~

根住佢又離題~

我係婆媳版緊係唱99架啦~唔唱99上嚟做乜呢? 咁全部係呢版既JM都要比佢鬧比佢咒呀? 咁人地話99, 62, 姑9,姑仔, 叔仔, 大伯.........咁點呀, 又死罪呀?

我講乜都要針對我呀? 佢句句都鬧我又咒我又出粗口....仲咒埋我肚個BB...
我唔係唔識還拖, 係咒人果個人自己受返晒架JA~ 鐘意咪咒多D~

首頁

尾頁

跳至