夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:C6想破產

上google 打破產 影響。

大宅

引用:Quote:原帖由 kling84321 於 15-05-18 發表

原帖由 serinawong 於 15-05-18 發表
應該是,明愛網上話幾日內就有專員跟進,點都要試下,睇返你D舊post, 已不是第一第二次,再唔解決,你都要 ...
繫吖

伯爵府

三十万去破產, 好唔值得, 之後好多野都申請唔到, 而且係人格破產, 可能你地覺得冇乜野, 但我自己過唔到自己, 樓主老公根本有能力還到三十万

珍珠宮

如果唔戒賭,還完呢畢數又會有第二畢

希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我係樓主第一時間自己揾工做個仔既問題都唔

原帖由 wing514 於 15-05-18 發表
我係樓主第一時間自己揾工做
個仔既問題都唔係大問題, 馬死就要落地行架啦
個老公咁, 有第一次就有第二次
無錯,邊到有得諗人地湊無心機湊。

馬死落地行。

做個好榜樣比個仔睇,有咩事咪最多辛苦d去解決。而唔係不負責任咁逃避。

別墅

1. 戒賭
2. 30萬欠什麼財務?欠街數多少?
因為黑財破産都照追! 街數可否遲些還?先處理財仔!
沒有銀行數,相信信貸出了問題,較難做債務重組.....
3. 若果破産後,ー般可有你們3人生活費,租金,子女學費,水電煤,衣服,供養父母(可能),雜項....

可以參考ー下!

男爵府

育兒性格勳章

為左30萬就破產?以後想搵銀行借錢例如買樓之類就難啦,還得起就還啦比D責任心,唔係下下破產就算數...

珍珠宮

kling84321 發表於 15-5-18 18:34
繫埋穩介賭熱線講明情況就有人幫手。

申請咗佢公司HR都會知架喎..

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

仲有無街數先?要攪清楚

首頁

尾頁

跳至