自由講場

跳至

首頁
23456...23

尾頁

男爵府

回覆:唉,累咗阿女~~純呻~~

其實我相信婆婆都唔想發生呢d事,可能佢自己都好內疚唔識面對,最緊要囡囡冇事!過左去就算喇,一家人面左左都好難過,最好自己小朋友自己湊返,唔駛怨人
祝囡囡早日康復

別墅

回覆:Fish0925 的帖子

祝bb早日康復。

大宅

婆婆都很難受,不要怪她,要怪就怪自己為份工唔自己湊,向前看,願主祝福。

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

希望小朋友早日康復!
好返後要好好考慮轉另一個人照顧!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

希望你囡囡早日康復!!

大宅

祝願小朋友快啲康復出院

男爵府

祝福囡囡, 瘀血快d散

男爵府

畀面勳章

而家情況點樣?
醒返未?

祝早日康复,健康開心咁生活落去,仲有大把野等住做

子爵府

我都明呀女跌親好慘, 仲要咁嚴重, 真係好難唔怪人. 但係而家可以做就係希望女女快d 好返, 希望冇後遺症啦~我都好擔心你個女...

我諗婆婆都知錯, 起碼係同你講真相, 佢老人家冇面見你, 又驚你鬧, 先冇搵你啫...
等多幾日呀女好返, 就同婆婆講聲要小心d 啦, 始終都係佢個孫, 佢都擔心, 佢都唔想, 如果唔錫個孫就唔會湊孫啦, 係咪唔好嬲, 錫返

祝女女早日康復!

子爵府

好多jm送上祝福 係你同令千金既福氣呀 要正面D, 5洗開腦可以話係不幸中之大幸 既來之則安之 既然無法原諒婆婆 就吾好再去不停loop住出事既畫面 不如諗下以後點睇實個囡啦 工人?親戚?

子爵府

希望你女女快D好返

珍珠宮

我諗婆婆都唔係湊bb嘅材料, bb好返要考慮下搵多個人幫佢手

男爵府

引用:會不會佢唔識得面對自己做錯野,+自己分散

原帖由 saula 於 15-05-25 發表
會不會佢唔識得面對自己做錯野, 自己分散自己的思緒?

即好好似我們唔開心會飲酒, 唱k, 做埋啲唔關係的野 ...
我都係咁諗!始終自己孫,點會唔錫

珍珠宮

2018復活節勳章

明白樓主點解嬲,不過我諗婆婆面對唔到自己過失害在個孫所以扮無野同分散注意。
唉,一個自己女,一個自己呀媽

祝你女女瘀血自己散,唔駛做手術,快啲好返。

My Egg Egg Egg Egg Easter House

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 BK Milk勳章

意外無人想…媽媽要支持住…加油…祝福你囡囡…
唔好怪婆婆喇…已經發生咗改變唔到…最多以後唔好比佢湊

凡是發生過的都存在,凡是存在過的都有價值。

伯爵府

引用:Quote:原帖由 Fish0925 於 15-05-25 發表話

原帖由 elong 於 15-05-25 發表
吓....仲有心情向屋企睇劇
比我都做唔到唔怪婆婆......
比係我都會嬲q死!

大b駿逸細b駿晞

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

終於見返你好擔心,我女都試過腦出血,二級!不過唔使開刀好返!祝bb早日康復

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

祝你女女早日康復!

大宅

我覺得婆婆根本冇心湊,同埋冇乜悔意喎,奇怪咁多人撐婆婆,如果係99我估個回應會唔同
Anyway, 祝福你囡囡

康寶琦    發表於 15-5-25 14:01
Miulo    發表於 15-5-25 09:05

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

祝女女早日康復!

首頁
23456...23

尾頁

跳至