美容扮靚

跳至

首頁
23456...13

尾頁

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:Suqqu, Chicca, Three, Albion, Pola, etc 分享

機場有Albion,est,addition嗎?

侯爵府

引用:Quote:原帖由+ckm80+於+15-07-08+發表我都

原帖由 576644 於 15-07-08 發表
我淨係識日本野,但你咩都識,你講d牌子有時我都未聽過,我覺得你先犀利

...
講埋d咁嘅嘢,好衰㗎

大宅

引用:機場有Albion,est,addition嗎?

原帖由 seasonbaby 於 15-07-08 發表
機場有Albion,est,addition嗎?
我見到 est,其餘就唔多覺眼。

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 seasonbaby 於 15-07-08 發表

原帖由 2galsmama 於 15-07-08 發表
我見到 est,其餘就唔多覺眼。
唔該曬,因叫朋友買,5想太麻煩,如可機場一次過買就好喇

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 andeskinki 於 15-07-08 發表

伯爵府

引用:Quote:原帖由+2galsmama+於+15-07-08+發表

原帖由 seasonbaby 於 15-07-08 發表
唔該曬,因叫朋友買,5想太麻煩,如可機場一次過買就好喇
你去邊個機場,如果成田既話,唔同terminal 牌子都未必一樣,Albion 機場duty free一定無

伯爵府

2018母親節勳章

請問你係咪買咗Kanebo酵素洗顏粉?好用嗎?我諗緊問佢定買Kose。

大宅

引用:Quote:原帖由+2galsmama+於+15-07-08+發表

原帖由 Yingobby 於 15-07-08 發表
想.知遮遐幾錢呀
冇記錯應該是5500 yen

大宅

引用:請問你係咪買咗Kanebo酵素洗顏粉?好用嗎?我

原帖由 etoile 於 15-07-09 發表
請問你係咪買咗Kanebo酵素洗顏粉?好用嗎?我諗緊問佢定買Kose。
我用過2次,都OK,乾淨。
我買是想改善我的黑頭,但暫時未見效果。

伯爵府

2018母親節勳章

2galsmama 發表於 15-7-9 08:28
我用過2次,都OK,乾淨。
我買是想改善我的黑頭,但暫時未見效果。
唔該晒!

子爵府

引用:Albion+做緊+promotion,+買+excia+夠指定$$

原帖由 2galsmama 於 15-07-07 發表
Albion 做緊 promotion, 買 excia 夠指定$$,送一set travel size milk, lotion, mask and cotton.

...
請問您 Albion Excia 有什麼好用呀?我衣家用緊Shiseido FS 玩轉下 skincare.... Thanks

大宅

引用:Quote:原帖由+2galsmama+於+15-07-07+發表A

原帖由 叮噹媽媽 於 15-07-09 發表
請問您 Albion Excia 有什麼好用呀?我衣家用緊Shiseido FS 玩轉下 skincare.... Thanks

...
我之前用 infinesse 美白,覺得OK。見呢到D jm 讚 excia 好用,趁去日本就買本試試。(日本BA幫我做 skin test 話 infinesse 都啱我用,但 excia 會仲好,快D睇到明亮效果喎)

子爵府

引用:Quote:原帖由+叮噹媽媽+於+15-07-09+發表請

原帖由 2galsmama 於 15-07-09 發表
我之前用 infinesse 美白,覺得OK。見呢到D jm 讚 excia 好用,趁去日本就買本試試。(日本BA幫我做 skin te ...
Thanks! 真係太多嘢想買!今天自己一人行了一會難波高島屋只是買了CDP 3 steps mask .. 其他等過兩天再去睇過...

子爵府

回覆:cuddlybear 的帖子

Excia真係美白到?我而家用緊pola 黑ba lotion同milk,想加支美白呀⋯⋯我又聽聞其他jm用pola美白麻麻,除非買佢地支重點美白搽全面就好似ok

大宅

引用:Excia真係美白到?我而家用緊pola+黑ba+lot

原帖由 andeskinki 於 15-07-10 發表
Excia真係美白到?我而家用緊pola 黑ba lotion同milk,想加支美白呀⋯⋯我又聽聞其他jm用pola美白麻麻,除非 ...
我都有枝重點美白(舊版),用咗是有少許淡斑。
另外今次買了haku美白serum, BA 話美白效果很好。在日本很出名的,你可以睇睇。

子爵府

回覆:2galsmama 的帖子

Haku我用過⋯⋯我覺得笠左d…

伯爵府

引用:Haku我用過⋯⋯我覺得笠左d… +

Haku我用過⋯⋯我覺得笠左d…
agreex 2

未用過一隻美白精華可以咁潤,同埋佢係令你覺得唔太吸收,好笠,我用左4支大+ 1支細都見唔到有咩美白功效,只有一個字笠

對乾肌既人黎講可能好岩,但混油既我已
black listed

子爵府

回覆:576644 的帖子

嘩!您忍到用左4支?我買左兩支,一支開左已經有一半係搽手搽頸搽腳喇!另一支似乎要送人喇

伯爵府

引用:嘩!您忍到用左4支?我買左兩支,一支開左

嘩!您忍到用左4支?我買左兩支,一支開左已經有一半係搽手搽頸搽腳喇!另一支似乎要送人喇

...
我仲有支細未開,等今個冬天用埋。。。

其實好難忍,冬天先用到,唯有用多1-2pumps 快d 用晒

子爵府

回覆:576644 的帖子

我開個支係細架,大個支仲擺左係度,無人要就睇下今個冬天頂唔頂埋佢啦
Btw我想買three既美白,有無提議?

首頁
23456...13

尾頁

跳至