興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+15-7-14+15:08+

原帖由 newchun 於 15-07-14 發表
咁都得
中學有改過自新計劃架ma

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+15-7-14+15:08+

原帖由 htts 於 15-07-14 發表
叫呀女生性, 成也是她, 敗也是她自己
性格既野好難改架,鬼叫佢係性格巨星

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 15-7-14 15:11
亞女脾氣差受軟吾受硬,都吾知佢大個點喺社會立足

我女俾你女更差, 你見識過啦

雲母殿

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+15-7-14+15:06+

自己實話自己無問題啦
最弊佢對住校長仲話自己冇問題

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 15-7-14 15:10
係咪食完晒d 藥先再睇?
食晒再睇啦, e生睇知有冇好轉哇

htts    發表於 15-7-14 15:18

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 15-7-14 15:11
亞女脾氣差受軟吾受硬,都吾知佢大個點喺社會立足
呢 D 時期冇得佢再任性
出左社會做野可能又唔同呢~

雲母殿

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+15-7-14+15:10+

熟個 D 同學都係咁 ?
心情吾好熟既更加黑面

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 15-7-14 15:12
自己實話自己無問題啦
你都係咁架咋

htts    發表於 15-7-14 15:18

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 15-7-14 15:14
性格既野好難改架,鬼叫佢係性格巨星
我同女都係咁講, 自己決定嘅野, 自己承擔後果

雲母殿

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+15-7-14+15:11+

你女返到學校會因應環境改變哇我女吾會架

雲母殿

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+15-7-14+15:11+

我頭先未同佢講,第時出黎做野,幾吾中意,都要笑口say yes,你d咁脾氣好蝕底

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 15-7-14 15:15
最弊佢對住校長仲話自己冇問題

我女當年見訓導主任鬧到喊晒, 我係隔離都無面到喊, 但女都唔覺自己欺侮同學

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 15-7-14 15:15
仔女對父母一般都會比較差, 唔耐煩

但對街外人會好好

所以係個唔可以作準則

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 15-7-14 15:17
你女返到學校會因應環境改變哇我女吾會架

佢係學校, 我guess 一般架乍

象牙宮

newchun 發表於 15-7-14 15:16
跌得多, 自然學醒

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 15-7-14 15:12
同學角度睇又吾同既
係, 但咁起碼知佢係咪唔同 D 同學仔打招呼囉, 如果連同學仔都唔打招呼, 咁你阿女應該冇咩朋友喎, 但你話, 你阿女人緣好 & 好多朋友喎 ?

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 15-7-14 15:19
我頭先未同佢講,第時出黎做野,幾吾中意,都要笑口say yes,你d咁脾氣好蝕底

...

唔好mind, 佢地真係蝕過先知架. 我地講咩都唔入耳

雲母殿

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+15-7-14+15:14+

我同女都係咁講, 自己決定嘅野, 自己承擔後果
校長話我係吾push ge家長,可能見我冇咩反應不過可以點姐,佢都咁大個,我未幫佢後補吾該bye bye lor

寶石宮

bylobb 發表於 15-7-14 15:19
仔女對父母一般都會比較差, 唔耐煩

但對街外人會好好

我女d 禮貌真係麻麻, 仲要好睇心情

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 15-7-14 15:13
咁吾知佢呀
D 校長唔係話你想傾 & 想見就會 SO 人架~

首頁

尾頁

跳至