自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

回覆:Inside out 超唔好睇,加唔適合小朋友看

睇trailer好似幾好睇,有啲意思,我會帶小朋友去睇

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我啲仔女分別9同13歲,他們都話好睇,有笑和感動位

伯爵府

我覺得有小朋友差不多年紀會有共鳴 D?
優悠在澳洲

男爵府

套戲幾好睇噃!

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

值得睇的電影!

大宅

好深好sad?咁唔睇了,暑假要睇笑笑笑片

侯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

廷廷媽 發表於 15-7-16 14:22
而家迪士尼最近D戲確實改左作風, 好似FROZEN, 黑魔后, 英雄大聯盟咁.....王子不一定係好人, 魔后不一定係壞 ...
5歲又睇唔睇得明呢 ?

大宅

2018復活節勳章

My son's classmates around 6. They said this film is very good and so touching ...

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

我覺得好睇同有深度,但我5歲仔應該吾會太明,但佢都冇話吾好睇。不過我覺得適合大小小,開始青春期嘅睇都係某種反思黎

.........................................

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章

阿仔不是太明白,但佢覺得好睇

禁止訪問

引用:請問有無人知2歲半啱睇未?

男爵府

回覆:honeypot10 的帖子

我地同幾個朋友仔一齊睇,個個小朋友都喜歡呀

侯爵府

超好睇 想再入場睇

出碟一定買
如果天空總是黑暗的,那就摸黑生存;如果發出聲音是危險的,那就保持沉默;如果自覺無力發光的,那就蜷伏於牆角。但不要習慣了黑暗就為黑暗辯護;不要為自己的苟且而得意;不要嘲諷那些比自己更勇敢熱情的人們。我們可以卑微如塵土,不可扭曲如蛆蟲 - 曼德拉

公爵府

畀面勳章

引用:Inside out 既影評好高,(香港好似未上)但

原帖由 honeypot10 於 15-07-15 發表
Inside out 既影評好高,(香港好似未上)但其實係勁悶加sad..套戲係講一個小朋友要全家搬屋,佢好唔開心,裡 ...
我地一家覺得好好睇,就連4歲女都冇叫走,但4歲女睇minion要走,我啲女話好睇過minion

公爵府

畀面勳章

出碟一定買,好好睇

公爵府

畀面勳章

引用:好深好sad

原帖由 FSBN 於 15-07-25 發表
好深好sad?咁唔睇了,暑假要睇笑笑笑片
我唔覺得sad,我覺得有笑位同感動位,我女4歲都鐘意睇

公爵府

畀面勳章

引用:請問有無人知2歲半啱睇未?

原帖由 Evilo 於 15-07-15 發表
請問有無人知2歲半啱睇未?
我女歲半就去戲院睇戲,如果不嬲都坐得定,可以帶,唔你就唔好帶,

伯爵府

想生BB熱投 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+Evilo+於+15-07-15+發表請問

原帖由 恩庭寶貝 於 15-07-25 發表
2歲半,你會覺得佢會明講咩?咁細個,會無耐性坐定定睇咁耐
我囝幾個朋友兩歲已入戲院坐定定睇足咁耐唔嘈,我囝有睇過toy story 佢明白而且好鐘意睇,所以先考慮帶佢入戲院。買近門口位,一嘈即帶佢走,最多哂兩張飛即。

伯爵府

想生BB熱投 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+Evilo+於+15-07-15+發表請問

原帖由 快樂 於 15-07-25 發表
我女歲半就去戲院睇戲,如果不嬲都坐得定,可以帶,唔你就唔好帶,
就係都算坐得定

男爵府

我覺得好好睇
我都有喊
minions 我就睇到訓左

首頁

尾頁

跳至