自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

引用:我好少覺得蛋糕難食,我乜鬼蛋糕都鍾意,我

原帖由 cloudwingwing 於 15-08-20 發表
我好少覺得蛋糕難食,我乜鬼蛋糕都鍾意,我從來未試過食蛋糕是食不下,成個掉左,就係聖安娜。個次買左個聖 ...
聖安娜隻芝士蛋糕我都買過,好多顏色拼埋一齊,難食到嘔,超甜,好似食泥膠咁,永世記得

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

2間都揀唔落,好差

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

2間都揀唔落

別墅

回覆:midorimama 的帖子

2間都5好食,又5係平,反而東海堂好D

公爵府

回覆:midorimama 的帖子

maxim for sure, st honor 係平d, 但味精好一般.

珍珠宮

開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 cloudwingwing 於 15-08-20

原帖由 liqinmei 於 15-08-21 發表
聖安娜隻芝士蛋糕我都買過,好多顏色拼埋一齊,難食到嘔,超甜,好似食泥膠咁,永世記得

...
無錯,就係呢隻,覺得食左泥膠咁,舊芝士漿住係個口入面,吞唔到。

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

一定美心

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆:大家覺得美心同聖安嘅蛋糕,邊間好食啲呢?

聖安娜,我鍾意香蕉黑朱古力,美心蛋糕甜啲

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

美心

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

2間都麻麻,揀1間就美心

活在當下,愛得及時

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 liqinmei 於 15-08-21 發表聖

原帖由 cloudwingwing 於 15-08-21 發表
無錯,就係呢隻,覺得食左泥膠咁,舊芝士漿住係個口入面,吞唔到。
泥膠

活在當下,愛得及時

男爵府

畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

回覆:cloudwingwing 的帖子

就係呢個

公爵府

兩間都麻麻,東海堂亦唔like

首頁

尾頁

跳至