自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018復活節勳章

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:我真係好唔開心

BB係醫院有醫生護士照顧,你趁呢段時間養好身體,佢出院你有排忙呀!放心交俾佢哋啦!我仔當年33週出世,都係插曬胃喉鼻喉咁係醫院住咗22日,而家九歲啦!所以你都唔使太擔心!休息多啲!

我要記得幸福......

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投

加油加油!!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

多謝各位,bb已經返左屋企喇!不過食奶就麻麻地,食得1oz,不過我會努力架

子爵府

祝福

珍珠宮

我囡31周得三磅,住左49日nicu,我明白你心情,加油

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

禁止訪問

男爵府

祝福你同bb,好快有排忙架啦

侯爵府

引用:Quote:原帖由+333s+於+15-08-26+發表難道,+

原帖由 卡卡公主^^ 於 15-08-26 發表
我當然明白,但醫生每日都俾個假希望我,每日都同我講住多一日,結果又唔走得,我每日就滿心歡喜去醫院,但失望 ...
唔好咁諗啦。有醫生照顧真係勝過跟你返屋企。始終bb真係過輕。我bb當時出世都有事要留院觀察,不過我當時大病,所以陪佢一齊留院。啲姑娘問我,想佢哋幫我餵奶定自己餵,我話希望佢哋幫我餵。當時自己病到傻,都力不從心。結果都未完全好返晒,佢哋就要我同bb出院了。我當時好希望可以住多幾日,等佢哋幫我睇住bb。
其實睇你心態係點,bb有醫生,姑娘照顧,會監察住佢情況。對佢嚟講利多於弊。你好好休息下啦,唔好胡思亂想。

愈嚟愈冇記性

珍珠宮

男爵府

男爵府

回覆:卡卡公主^^ 的帖子

侯爵府

2024年龍年勳章

加油

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:多謝各位,bb已經返左屋企喇!不過食奶就麻麻

原帖由 卡卡公主^^ 於 15-08-26 發表
多謝各位,bb已經返左屋企喇!不過食奶就麻麻地,食得1oz,不過我會努力架

...
加油

首頁

尾頁

跳至