想生BB

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我應該25-26號due day
排卵期11-13號連 do 3 日, 不過因為之前唔見左探熱針, 所以今個月體量紀錄好唔完整, 而家體溫升定跌都唔知
尋日開始好有胃口, 不過除左咁冇特別感覺

大宅

好down呀! 因心急走去萬0買支m去驗孕棒, 結果係白雪雪!

大宅

引用:好down呀! 因心急走去萬0買支m去驗孕棒,

原帖由 sofatfat 於 15-10-19 發表
好down呀! 因心急走去萬0買支m去驗孕棒, 結果係白雪雪!
你幾號due 啊? 係咪用晨v?
萬寧牌唔敏感啊

大宅

回覆 yuki1437_hk 的帖子

我22號due day

係???, 我見佢話m前5日可以驗到!

大宅

引用:回覆 yuki1437_hk 的帖子我22號due day 係

原帖由 sofatfat 於 15-10-19 發表

我22號due day
過due day 再用晨v check
一日未黎m 都有機

男爵府

2024勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

sofatfat 發表於 15-10-19 15:41
Me 2 我今朝用clearblue+綠D

大宅

回覆 little_stars 的帖子

其實綠d有冇咁快見到有控? 會唔會遲啲先見到?

大宅

係啦! 可能我太過心急啦! 玩住綠d先!

男爵府

2024勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

sofatfat 發表於 15-10-19 17:02
回覆 little_stars 的帖子

其實綠d有冇咁快見到有控? 會唔會遲啲先見到? ...

唔知呀, 我會KEEP 住check 綠D.. 希望在明天但係咩我徵狀都冇

大宅

今個CYCLE 已經失敗咗, 今朝已經見到M小姐啦! 又要等下個CYCLE !

男爵府

回覆:有無JM 23-10左右due day

你們有無keep 住check紅d呢?

我連check幾日都係得20%,所以應該失敗

上胎day10 紅d已 有60%,綠d有淺控

別墅

引用:你們有無keep 住check紅d呢?我連check幾日

原帖由 MW148 於 15-10-20 發表
你們有無keep 住check紅d呢?

我連check幾日都係得20%,所以應該失敗
我冇用黎check丫,不過前幾日係淘寶買左,等緊佢送黎,收到應該係dueday個幾日,到時不再check,希望中喇

別墅

引用:Quote:原帖由 MW148 於 15-10-20 發表你們

原帖由 win615 於 15-10-20 發表
我冇用黎check丫,不過前幾日係淘寶買左,等緊佢送黎,收到應該係dueday個幾日,到時不再check,希望中喇

...
打多左個不字

複式洋房

回覆:little_stars 的帖子

22-23號 due date.
平時m前幾曰開始胸脹痛,今日仲未有痛。

仲有2日,好期待!
m千萬別come !😥😥

大宅

引用:22-23號+due+date.平時m前幾曰開始胸脹痛,

原帖由 Manlobb 於 15-10-21 發表
22-23號 due date.
平時m前幾曰開始胸脹痛,今日仲未有痛。
加油!希望你有好消息!

侯爵府

引用:Cycle+4,+day+15+排卵,23/10左右due+day.C

原帖由 Fiona919 於 15-10-15 發表
Cycle 4, day 15 排卵,23/10左右due day.

Cycle 1 開始食elevit, cycle 3 開始飲滴雞精。
Good new??

男爵府

我今日day11 ,綠d有水印,希望繼續加深

大宅

我都係24/10 due. 咩感覺都冇…係個胸少少脹但唔明顯,亦唔痛………我放雪胎的,希望24/10 good news

大宅

引用:我今日day11 ,綠d有水印,希望繼續加深

原帖由 MW148 於 15-10-21 發表
我今日day11 ,綠d有水印,希望繼續加深
support, support
祝繼續加深

大宅

引用:Quote:原帖由 Fiona919 於 15-10-15 發表Cy

原帖由 yanyanli1234 於 15-10-21 發表
Good new??
day 23/24偷驗,白雪雪
今日day 27 無再驗,但體温keep 住高

無咩谷m feel, 又無咩其他感覺,繼續等

yanyanli1234    發表於 15-10-21 16:13

首頁

尾頁

跳至