自由講場

跳至

首頁
23456...16

尾頁

子爵府

一個攝影師帶咁多器材去服侍45個families, 一定比佢地點到頭都暈,
仲要free, 發緊夢, 一個家庭$100 都未必有人會去lor

伯爵府

回覆:怪獸媽免費攝影有下集,態度衰到

呢個世界好多無恥的人

珍珠宮

真係,只要吾要臉,便天下無敵

stefonie    發表於 15-10-30 09:30

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我見到Facebook+有人話BK+全部怪獸家長支持

原帖由 cffw 於 15-10-29 發表
我見到Facebook 有人話BK 全部怪獸家長支持人R sponsor ...話攝影師有問題嘅都係得BK 班歪理王:ig ...
嘩!我覺得攝影師無錯!

男爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回

如果出唔到錢, 不如自己友影la...

要人sponsor, 仲要咁態度, 真係

大宅

45 個家庭like & share, 我當父母二人, 都係得90 like… 幾千蚊換90like.. 自己落廣告仲好啦! 仲好意思講無限商機… 個媽媽識唔識計數做生意呀

APIGMA    發表於 15-10-30 09:56

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+cffw+於+15-10-29+發表我見到

男爵府

引用:Cheap 精隔離po 有d jm仲話問下好正常

原帖由 KAHOI 於 15-10-29 發表
Cheap 精隔離po 有d jm仲話問下好正常
我都唔明果d jm點解咁講

cffw    發表於 15-10-30 03:32

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:原帖由+KAHOI+於+15-10-29+發表Cheap

原帖由 sweetmomo 於 15-10-30 發表
Bk style

男爵府

啲like當飯食?定係可以用黎交租比人工

用戶要求終止服務

畀面勳章

我無睇上集, 但我覺得開頭係攝影師態度唔好先

(利申: 無小朋友, 無R過依d野)

瑪瑙宮

大廚勳章

引用:我反而想知佢上集搵邊個影相要$15000咁貴,

原帖由 dopey627 於 15-10-29 發表
我反而想知佢上集搵邊個影相要$15000咁貴,下集果個$4500都合理!
邊個吾重要,人地有心玩Q佢啦,求其出個價大佢囉。

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

明明揾着數可以厚面皮到話比機會你做生意。

同我以前老细一樣,其它人唔掂,比晒半team人旣野我做卻口口聲聲話比機會我一樣咁無恥。

男爵府

引用:Quote:原帖由 KAHOI 於 15-10-29 發表Cheap

原帖由 sweetmomo 於 15-10-30 發表
頭先報料果邊地裂果舖係少數jm話正常, 大部份都話有問題。
講真唔同人氣既攝影師收唔同價錢, 4500定15000都有, 佢係包咩都無講, 所以唔可以話貴定平, 只可以講你buy唔buy 佢既service。

瑪瑙宮

大廚勳章

引用:我無睇上集,+但我覺得開頭係攝影師態度唔好

原帖由 龜精靈 於 15-10-30 發表
我無睇上集, 但我覺得開頭係攝影師態度唔好先

(利申: 無小朋友, 無R過依d野) ...
因為攝影師feel 到陣R味,應該個位rachel 已向各大小攝影師發request, 因fb 都有吾同回post 文。而呢個攝影師可能有行家通知左,咪一開波串佢囉

喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

引用:Quote:原帖由 龜精靈 於 15-10-30 發表我無

原帖由 seaheart88 於 15-10-30 發表
因為攝影師feel 到陣R味,應該個位rachel 已向各大小攝影師發request, 因fb 都有吾同回post 文。而呢個攝影 ...
係, 攝影師們一向都有交流, 會講下當中苦與樂, 呢啲奇聞點會唔分享。
正常攞discount就明既, free就

用戶要求終止服務

有討論區話這媽媽每星期都揾Free ,之后cap 水。

大宅

引用:https://m.facebook.com/story.php?story_f

原帖由 paklok 於 15-10-29 發表
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=943540112350415&id=108606592510442

我唔識就咁放多張相, ...
睇到好

我呢行都成日有人會問可唔可以free, sponsor 話自己無budget,又話charity ,sponsor 佢地可以收宣傳之效。

第一,點解問我地?唔見你地問venue 租場可唔可以平d? 因為佢地知大公司唔會得嘛

第二,你無budget關我咩事?無錢學咩人要service

第三,我地係professional, 讀左個大學degree嘅專人仕。你如果要搵我地唔該尊重自己,開個合價錢。否則唔該你搵業餘!

離哂譜!

大宅

引用:自己覺得個媽媽好多都係歪理,唔明佢點解可

原帖由 amywon 於 15-10-29 發表
自己覺得個媽媽好多都係歪理,唔明佢點解可以咁理直氣壯?講到好似明袋錢落你袋啦,你都仲唔識珍惜?仲唔lu ...
其實呢,真是好多同行都受過呢D待遇,也為數不少。
也許你們是正常媽媽,不會知道。
我地好多同行受呢D氣,好多覺得攝影師唔駛食飯咁,真係做到好心淡架。

APIGMA    發表於 15-10-30 09:59
milk323    發表於 15-10-30 08:49

首頁
23456...16

尾頁

跳至