自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:巴黎連環恐怖襲擊,最少140死~

其實供武器比伊斯蘭國嘅先最魔鬼!明知呢班人發顛都賣武器比佢, 係咪有錢賺之餘仲可以籍此搞垮對手而又可以置身事外?

公爵府

畀面勳章

引用:其實供武器比伊斯蘭國嘅先最魔鬼!明知呢班

原帖由 alicemic 於 15-11-14 發表
其實供武器比伊斯蘭國嘅先最魔鬼!明知呢班人發顛都賣武器比佢, 係咪有錢賺之餘仲可以籍此搞垮對手而又可 ...
用美國武器同日本越野車 (英美國家購入)

俄國高調支持敘利亞政府軍, 放軟手腳打左兩年嘅美國而家先連連報捷

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+alicemic+於+15-11-14+發表其

大宅

開心吸收勳章

From BBC news:

Paris police said that gunmen killed 100 people at a rock concert.

That is massacre. These terrorists are Not Human. They are devil. They should be cursed.

好傷心!

侯爵府

畀面勳章

rip

大宅

Pray for Paris.

世界太亂了,少一點紛爭,多一點愛吧!

男爵府

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

一本雜誌唔生性,連累整個國家人民受襲

子爵府

"民 要 攻 打 民 、 國 要 攻 打 國 . 多 處 必 有 饑 荒 、 地 震 。這 都 是 災 難 的 起 頭 。" (馬 太 福 音 24:7-8)

男爵府

未去過歐洲,仲打算帶父母去行吓,不過之前多難民,都怕怕,依家仲咁樣!唉…旅行事少,人命啊…悲!祝 和平平安!

男爵府

以前覺得D人希望世界和平,好奇怪,感覺好遙遠,唔真實!
而家真心祝願世界和平!停止戰爭,停止恐怖攻擊!
在法國及其他歐洲嘅人民,求主憐憫,拯救!求主保䕶眾人,賜他們平安並接受救恩,亦安慰死傷者親友!阿們!# Pray for Paris !

大宅

男爵府

好恐怖,市民在明,恐怖分子在暗,點防?!希望可以佢地盡快被隡除,唔再存在

珍珠宮

DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

God bless

笑下又一日。放鬆下啦大家!

子爵府

2018復活節勳章 環保接龍勳章 親子王國15週年勳章

Pray for Paris, pray for the whole world
Happy Everyday      

伯爵府

睇到都心痛,願死者安息

男爵府

好難過

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好殘忍
今晚唔想睇新聞

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

好難過

首頁
23456...9

尾頁

跳至