自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章

tomama 發表於 16-1-15 10:58
剛續咗300M 居屋價$168 x 24月, 送$1000禮劵, 送亞洲娛樂台

打左去要CUT FORM後, 我都係呢個價, 300M $168, 送$1000 coupon, 平均每月$126, 送NOW TV 十幾條頻道, 想問佢送既NOW TV頻道好唔好睇呢? 諗緊裝唔裝, 唔想又多部機

禁止訪問

回覆:aimenchan 的帖子

別墅

引用:Quote:Kabbkabb+發表於+16-1-14+17:59+3月

原帖由 HLDMaMa 於 16-01-14 發表
我打咗去又話cut form 有效期係兩個月,佢話寄俾我驚失效,叫我最快二月中先打去拎cut form。
他offer 我500 ...
嘩,搞錯呀!果日佢sell 我免7個月重要比多$680 先可以搞到光纖。成$2xx

大宅

回覆:網上行續約offer

請問有無人光纖續約?仲有兩個月到期offer $198-300M光纖,只包原有Now頻道包括441 442台

水晶宮

引用:Quote:原帖由 HLDMaMa 於 16-01-14 發表我

原帖由 Keroleen 於 16-01-23 發表
嘩,搞錯呀!果日佢sell 我免7個月重要比多$680 先可以搞到光纖。成$2xx
不過而加新安裝係要俾$680架,去年我裝修完都要另外俾安裝費再安裝。

伯爵府

回覆 HLDMaMa 的帖子

我2月到期, 但係佢只係offer $298 (500 M), waiver 6個月, 簽個年, 平均 $224 一個月
但係我冇$1000 coupon 慨

禁止訪問

回覆:annsochan 的帖子

子爵府

回覆:網上行續約offer

依家新申请好似仲平

大宅

巧嵐 發表於 16-1-23 14:02
我都2月到期,續左500M免6個月月費,送1年sim卡6G plan,再送1000禮卷,另有違規宣傳內容已被系統自動屏蔽節目

...
你呢個續約計劃好多野送喎。我200M, 免5個月,送6個月sim,乜都少過你呀。
我仲考慮緊。

禁止訪問

引用:Quote:巧嵐 發表於 16-1-23 14:02 我都2月

男爵府

回覆 巧嵐 的帖子

請問你個月費幾錢一個用, 我剛打去取CUT FORM, 只做OFFER 300M , 168/Mth. , 只送一年SIM 咭, 無COUPON 送, 簽24個月,

男爵府

回覆 tomama 的帖子

有SALES 電話嗎, THX

珍珠宮

引用:今日一早打去續約。500m $238 free6個月送1

原帖由 BBG520 於 16-01-07 發表
今日一早打去續約。500m $238 free6個月
送1000惠康現金卷 再送now tv亞洲娛樂組合
再送一張12個月無限通話 ...
今天hkbn過台pccw上網,300mb 光纖,私樓,$208簽24個月 + 送ㄧ年 csl mobile plan 6GB (原為$298※12個月) + 送wellcome$600 coupon,仲要免搬線安裝費。

寛頻實為每月 $34 《算式 (208×24−600−298×12)÷24》。 唔知算唔算平呀。

依家甚本上要轉台先有平plan. hkbn續約反而冇咁平

複式洋房

剛才打去1000 取 cut form,

Offer 24月 plan 300MB $268/月,free 7個月月費,再送1000惠康coupon, 平圴每月$148

首頁

尾頁

跳至