夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:c6因為條屎片而嬲左我

因為開刀生,我係c6教我換片片的so far 佢又唔會抗拒換片。。。如果俾著我係你,我嬲都未輪到佢啦

大宅

俾我實爆佢,第時你老咗大小便失禁,咁你都唔好指意個仔幫你清潔,因為你都係咁對佢

男爵府

開心吸收勳章 我的育兒心得勳章

Sorry 忍唔住笑 哈哈 妳c6好搞笑!
我覺得佢係嬲你 佢去到都你都唔出去睇下佢

所以你要同佢講清楚啊

我c6都是不肯換屎片的
試過我訓咗 佢都叫醒我去換
我都有寸下佢咁 但都試過我去咗街佢有同bb換屎片
佢想換肯換先換lor 唔好硬拚 大家講清楚lor
咁大個人知道咩應該做架啦 個bb大家都有責任

大宅

chechingx 發表於 15-12-17 03:17
衣加仲嬲緊我 話係我應承左佢有咩事可以帶bb去我公司搵我 嘈多兩嘈仲話本身唔想要 係我話要所以 ...
好頂癮,仲返左去老家訓,成個女人咁

Vividada4472    發表於 15-12-18 14:49

別墅

Jolin_Yuen 發表於 15-12-17 12:58
你C6不應該嬲..

但深層分析, 點解一個男人真係情願夜晚咁凍推呀B比你換, 都唔自己換?

當時真係忙到行唔開 佢仲話間公司冇左我唔會汁粒 我諗佢真係嬲我唔去睇 不過我真係行唔開我可以點 講好輪流湊架嘛 我每日都已經好累 咁小事佢真係推過黎 我d同事仲話佢唔出聲如果唔係幫左呀b換

男爵府

開心吸收勳章 我的育兒心得勳章

chechingx 發表於 15-12-17 17:22
當時真係忙到行唔開 佢仲話間公司冇左我唔會汁粒 我諗佢真係嬲我唔去睇 不過我真係行唔開我可以點:naughty ...

haha 咁係唔同你同事講啦,咁無FACE

我覺得佢都係發下小脾氣啫,你同佢講清楚話自己返工好忙,都是行唔開去同BB換片,你下次可唔可以幫下手換咗佢啊?唔該哂~~咁囉

我覺得好小事啫,同佢講你係到盡量換,大家互相幫助~你話唔想啊B凍親,下次都係盡量唔好3更半夜出黎啦,不過如有急事你都會幫手的(但不是換片,是生病嗰D…)俾個下台階佢

大宅

引用:你C6不應該嬲..但深層分析, 點解一個男人真

原帖由 Jolin_Yuen 於 15-12-17 發表
你C6不應該嬲..

但深層分析, 點解一個男人真係情願夜晚咁凍推呀B比你換, 都唔自己換?
完全應同

翡翠宮

樓主~

你問番佢,下次bb要飲奶,你又推bb去佢公司,叫佢餵奶,睇下佢點??

做緊野忙起上黎行唔開有乜咁出奇,你老公份工好得閒架??

既然佢咁得閒,一於就推個b比佢餵奶喇!!

你同佢講,唔係有無我唔得的問題,係做緊野的時間根本唔應該做私人野,況且,比同事知道都覺得我老公無能喇,你又好意思真係推個b出黎既,我都未怪你仲好意思嬲我,我返左工你就有責任要湊b喇,我依架同你講,你唔好有下次呀,否則我真係推阿b去你公司比你餵奶,我講得出做得到~

別墅

回覆樓主:

樓主你老公都好幼稚喎!不負責任又逃避問題,仲夠膽話個仔係你要生所以你要負全責!佢係咪男人嚟㗎咁嘅說話都噏得出!難委你為咗唔想佢咁辛苦出嚟返夜班工作。叫佢以後唔好返嚟,呢埋佢阿媽屋企過世啦!呢D男人唔適宜做人老公老豆,永遠做人個仔啦!睇到把幾火

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

服待太周到,咩都唔洗老公做,所以突然要佢做佢接受唔到……

BB一出世我同佢樣樣都係第一次學,有時叫佢幫手,有時向佢求助,佢有份參與bb的成長,佢都會愛頭家多d。

詩篇32:7
你是我藏身之處,你必保佑我脫離苦難,以得救的樂歌四面環繞我。

26/10/2014 5W4D 0.6cm 胎襄
16/09/2014 Bingo

08/06/2013 出世拉
28/11/2012 11W4D 4.99cm Oscar 1.98mm
23/11/2012 10W6D 3.95cm BB跳杻腰舞
10/

大宅

可能係你太抵得諗,所以你老公咁唔肯做。講真屎片邊個鍾意換,但都要做架!我老公都極唔願意換屎片,但我故事表現到同佢一樣極唔願意,咁大家就公平地大家都換下,我其實心裡面應該冇佢咁唔願意,所以我有時懶係慷慨地同佢講幫你攪啦,佢就會極感激我

用戶要求終止服務

我老公都未換過屎片, 佢有次等我返黎換, 朝早得佢一個痾左又唔換, 等佢老媽過黎幫佢換

別墅

衣加夜晚99睇住呀b c6都係冇返過黎 99話會同佢傾下

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:衣加仲嬲緊我 話係我應承左佢有咩事可以帶b

原帖由 chechingx 於 15-12-17 發表
衣加仲嬲緊我 話係我應承左佢有咩事可以帶bb去我公司搵我 嘈多兩嘈仲話本身唔想要 係我話要所以 ...
唔想要就叫佢咪射精紮左佢嘛

別墅

kt55 發表於 15-12-17 23:48
可能係你太抵得諗,所以你老公咁唔肯做。講真屎片邊個鍾意換,但都要做架!我老公都極唔願意換屎片,但我故 ...

真係唔知咁辛苦為乜 好彩呀b好乖

伯爵府

死都唔好生第二個,咁既老豆不知所謂
優悠在澳洲

伯爵府

叫佢去死聽到都

大宅

其實我覺得係借口,呢個只不過係導火線

大宅

引用:bb介左夜奶 所以我做返野 我自己返夜晚 c6

原帖由 chechingx 於 15-12-16 發表
bb介左夜奶 所以我做返野 我自己返夜晚 c6就返日頭 咁就岩岩好佢收工返黎湊b我先返工
初初想搵人湊夜晚 但 ...
自己b都no, 老人更甚

水晶宮

wanmm323 發表於 15-12-16 08:04
你日頭湊b,夜晚返工,咁幾時瞓覺?
同問.

首頁

尾頁

跳至