自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:好我好介意,但老公話人地send黎,唔關佢事

原帖由 pillowcarol 於 16-01-02 發表
好我好介意,但老公話人地send黎,唔關佢事,佢唔會退群,因有野真係要係群組內傾,小朋友成日會攞老公電話 ...
唔好干涉老公私事,佢唔會叫雞嘅話,人哋send都唔會叫,會叫的話人哋send唔send 都會叫。女人最錯係諗住干涉老公。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由+panyeung+於+16-01-02+發表唔

原帖由 pillowcarol 於 16-01-02 發表
我相信佢已delete唔少,但我間唔中都發現一張半張,小朋友會用佢電話影相睇相加公仔落相,佢自己都會主動比 ...
你老公點開聲叫朋友唔好send呀?一陣比人笑到面黃呀,set唔auto dl咪得囉。

伯爵府

回覆:老公的whatsapp群組內有人係group send咸野,會介意嗎?

我c6群組都有人send, 但佢都係碌過就算冇下載,我都算,控制唔到個個人

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

吾介意, 男人group好多時都有呢d 野

伯爵府

回覆:老公的whatsapp群組內有人係group send咸野,會介意嗎?

唔係個 WA group 有問題, 係妳老公識咩朋友既問題.

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

waiman0614 發表於 16-1-2 10:00
我老公幾個群都係咁 只能夠日日刪照刪片 我都好介意

佢set 唔download咪得囉

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:null

男人間唔係講女就講波, 一係就賭
冇得介意架窩
唔係你老公send咪得
叫佢退group佢點同人解釋?? 話怕老婆?

大宅

我老公d朋友成日send,我又唔會介意,男人係咁嫁la,最重要自己相信c6,如果怕小朋友睇到set密碼為有.

水晶宮

男人群中send咸嘢唔奇,但鳳姐真係接受唔到!但我兩公婆有電話password lock, 小朋友自己入唔到!

珍珠宮

畀面勳章

咸野無乜所謂
但有聯絡方式就唔得

禁止訪問

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:pillowcarol 的帖子

我 c6 班 friend 個群組,久唔久有人會 send 咸相咸片出嚟,c6 會 delete,佢怕自己㩒錯製 send 咗出街

我唔嬲亦唔會介意,男人堆係咁,來來去去嗰d ... 車,酒,打機,女人

子爵府

引用:唔係個+WA+group+有問題,+係妳老公識咩朋友

原帖由 YongXin 於 16-01-02 發表
唔係個 WA group 有問題, 係妳老公識咩朋友既問題.

真係要睇識咩朋友

伯爵府

引用:Quote:原帖由+YongXin+於+16-01-02+發表唔

原帖由 Winnie 於 16-01-02 發表
真係要睇識咩朋友
男人一定係咁

都要睇吓咩質素既男人.

大宅

回覆:pillowcarol 的帖子

男人谷send av link 咸野接受到,但send 埋鳳姐contact 我覺得有可疑!

珍珠宮

咸嘢ok,叫雞資料不可接受

大宅

我不是太介意,睇完笑下咪算囉!我成日都會拎老公電話睇下有冇收到呢啲野

And if you give me what I want, Then I'll give you what you like

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

我唔太介意,男人就係咁架啦,既然個群組有工作需要,退左會令老公難做,果d資料叫佢刪左佢,因為怕小朋友睇到,如果男人要去叫雞,工時交流左資料你都唔知啦,無信心就終日疑神疑鬼咁好辛苦架。

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我自己就覺得無問題
我有個 line gp 連咸片都有
同埋我手機唔會隨便比小朋友拿黎玩 同埋我會 lock 機

琥珀宮

畀面勳章

我唔會check
叫佢唔係想留得 del
如果俾小朋友睇到就唔好怪你

首頁

尾頁

跳至