親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

但Hk airline 夜機好似成日delay, 我朋友上次夜機去遲左2個鐘,返黎夜機返遲左5個鐘,返到屋企啱啱天光!

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

didiau 發表於 16-4-22 14:42
唔好意思想問問。我訂左機票但一時手快淨係揀左去程坐位,回程唔記得揀,有冇人識改返啊?定回程由得佢好&# ...
可以咁早揀位架咩 ? 唔係48小時前先可以咩 ?

大宅

回覆:愛德華一世 的帖子

我一買完就有得揀位了。不過手快快淨係揀左去。返嗰程冇揀到😭

複式洋房

回覆:NaughtyKids 的帖子

是呀!

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

didiau 發表於 16-5-1 15:30
我一買完就有得揀位了。不過手快快淨係揀左去。返嗰程冇揀到😭
thx

大宅

回覆:香港航空飛曼谷價錢

剛剛睇同一日同時間來回機票現要八千幾(3大2細)幸好預早買左,買時係五千幾

珍珠宮

kat120908 發表於 16-3-17 11:59
1月買,2/4出發,2大2小,$4898連稅,中午去下午返,因為連住清明,可能貴你地少少
...

我未搭過hk airline, 見佢飛曼谷時間好過泰航所以想試下,但係有人話排隊check in要等好耐又遲起飛,因為將會連住中秋假期去,請問你上次有冇要等好耐嘅情況

大宅

creambb 發表於 16-6-15 12:58
我未搭過hk airline, 見佢飛曼谷時間好過泰航所以想試下,但係有人話排隊check in要等好耐又遲起飛,因為 ...

排隊check in耐 後來佢再帶去第二度開多條counter,起飛冇delay,係行去上機要坐無人列車,返港要行好遠先上機,其他都ok

珍珠宮

kat120908 發表於 16-6-15 22:19
排隊check in耐 後來佢再帶去第二度開多條counter,起飛冇delay,係行去上機要坐無人列車,返港要行好遠先 ...

唔該哂你

大宅

環保接龍勳章 陪月勳章

kat120908 發表於 16-6-15 22:19
排隊check in耐 後來佢再帶去第二度開多條counter,起飛冇delay,係行去上機要坐無人列車,返港要行好遠先 ...

我嚟緊第一次帶阿囡搭,想問機上座位有冇電視仔睇?

男爵府

ipsuki 發表於 16-7-24 10:58
我嚟緊第一次帶阿囡搭,想問機上座位有冇電視仔睇?

Hx767係有既

男爵府

請問jm 你地一般是出發之前幾耐訂機票? 其實系咪早訂會平好多呢?

大宅

abinayams 發表於 16-3-13 15:01
酒店名唔太記得,Th..., 係agoda book的,其實機場附近有好多間,距離機場5一10mins車程,酒店提供免費車接 ...

我想問咁我兩大兩小
是否book1個房間okay?
會不會額外要加錢?

伯爵府

poposuet 發表於 16-7-27 14:27
我想問咁我兩大兩小
是否book1個房間okay?
會不會額外要加錢?
我2大1小,叫Agoda打去幫我講明,佢回覆無問題,去到重upgrade我地去3人房,160元,抵到爛。你可以叫Agoda幫你打去問,Agoda好快就回覆

首頁

尾頁

跳至