親子旅遊

跳至

首頁
23456...7

尾頁

子爵府

回覆樓主:

Villa沖涼水壓極低,又唔夠熱……
泳池水勁污濁,公眾泳池附近個更衣室冲身冇熱水
我住四房luxury villa, 但經強烈要求下仍只得一條鎖匙,十幾人極唔方便!
住Villa可以行去Club度食早餐唔使去sunset breeze, 不過order飲品同炒旦烚旦、pancake類都係由sunset breeze嗰邊送過嚟,極慢!隔離枱有人叫杯咖啡,半個鐘先送到,佢夜晚叫room service, 足足等咗1.5個鐘……
執房只用掃把掃地,唔會抹…… 乾淨抹身毛巾一半攤喺大腿,另一半攤在冇清潔的地毯上摺……

教 養 孩 童 , 使 他 走 當 行 的 道 , 就 是 到 老 他 也 不 偏 離 。 (箴22:6)
Train up a child in the way he should go: and when he is old, he will not depart from it. (Proverbs 22:6)

珍珠宮

yikaho 發表於 16-8-26 11:50
Villa沖涼水壓極低,又唔夠熱……
泳池水勁污濁,公眾泳池附近個更衣室冲身冇熱水
我住四房luxury villa, ...

我地住family水壓一樣低,好微弱,露台門lock咗但chok一chok就開到,不過只住2晚無叫人整

我地連room service個餐牌都無, request 過但最後無咗影

大宅

qwe789 發表於 16-8-26 03:22
剛住完2晚,房細service 差,冷氣滴水、2盞燈唔着,call了3次4粒鐘至有人來,water park 滿佈青苔,每次出 ...

嘩,如果一心諗住去玩個water park,見到咁樣即刻唔想落水

珍珠宮

chaichai28 發表於 16-8-26 17:00
嘩,如果一心諗住去玩個water park,見到咁樣即刻唔想落水

我真係無落過水,見到d 青苔都唔開胃

子爵府

其實個waterpark好細,又冇乜特別,長隆好過佢…… 啲水真係堅污糟!

教 養 孩 童 , 使 他 走 當 行 的 道 , 就 是 到 老 他 也 不 偏 離 。 (箴22:6)
Train up a child in the way he should go: and when he is old, he will not depart from it. (Proverbs 22:6)

子爵府

其實個waterpark好細,又冇乜特別,長隆好過佢…… 啲水真係堅污糟!

男爵府

我已經去完返黎,個waterpark唔太差

大宅

YMCA0806 發表於 16-7-8 17:48
sent~ please check!

可以pm私機資料俾我嗎?thanks

複式洋房

我8月去左住2 bedroom villa,住左4日
villa 好正,
水上樂園好好玩,
小朋友非常開心...

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

YMCA0806 發表於 16-7-8 15:13
嘩....好貴喎~ 機場就係酒店附近架咋~
Just PM U, many thanks.

大宅

回覆樓主:

我都book左4月中入住3晚,見你地話泳池水唔清潔好驚!希望到依家有改善啦!

大宅

YMCA0806 發表於 16-7-25 17:26
sent pm to you, please check.

我都想要司機資料呀,pls pm thx

瑪瑙宮

好媽媽勳章

tautaub 發表於 16-8-22 13:45
請問若一落機就去呢間酒店, 可以在邊度換錢呢?

係泳池旁邊 d 餐廳有找換店,可以換到 $$

大宅

回覆樓主:

想問下住過嘅jm,酒店有無 Shuttle bus去市中心呢?還是每次出入都要自己叫車?

男爵府

上年我第一晚都係住呢度 玩水上樂園又唔覺咁污糟 同埋可能係我地冇玩過飄流河 但沙灘果邊可以同飛機降落近距離影相 幾特別呀

大宅

我岩岩又買到HKE 平機票, 10月尾會再去布吉, 今次7大3小, 都會再住哩間。見各JM話Villa 水壓唔夠, 咁我都係住番普通房算lu~ 今次會住3晚, 諗緊先住哩間, 定一落機就出patong 的酒店先。始終帶住3個小朋友, 又零辰機, 要諗清楚點樣安排頭尾2天。

侯爵府

2024年龍年勳章

見你們評價, 有點動搖, 我都好怕dirty....
仲諗住留兩晚玩water park

有無近期有JM住過, 請分享下

大宅

回覆樓主:

我5月中會住2晚返黎再share ar

別墅

可否send 布吉司機資料比我?我七月去呀。

大宅

heidileeyuklin 發表於 17-4-30 23:15
可否send 布吉司機資料比我?我七月去呀。

send 咗啦!請check

首頁
23456...7

尾頁

跳至