自由講場

跳至

首頁
23456...12

尾頁

大宅

回覆樓主:

樓主你做乜咁驚佢係佢牲性騷擾緊你喎,除非你自己都有意思,唔係嘅話你應該嚴肅咁同佢講你立場,再唔係你應該投訴佢喇,我就認為條友出嚟搵免費餐喇

侯爵府

大廚勳章

mln 發表於 16-8-13 17:13
佢錫你咁多次你都無話佢,佢咪以為你接受佢囉,只不過你係介意人地有老婆,之後慢慢地食埋你落肚

...

同意。由抗拒變接受~
如果無feel 既8兩金錫落黎,大家一定快狠準,星佢一大把。
如果係吳彥祖、黎明咁,你又有感覺存在,就大件事了.

Ocean11    發表於 16-8-13 17:51
快樂烹飪好時光,天天都是快樂天。
互相幫助~

天氣仲係好熱啊

伯爵府

2018復活節勳章

引用:公司有新項目,請了一個CFA幫忙,由7月到12

原帖由 熱狗媽 於 16-08-13 發表
公司有新項目,請了一個CFA幫忙,由7月到12月完成為止。

佢細我兩年。
其實第一次佢錫你時,你好驚無反應,明解。
但到第二次錫你果時,點解唔兜巴星佢呢?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

你有同佢whatsapp,我會俾HR睇,証明除左工作事佢仲有其他野騷擾你,叫HR做野

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

樓主妳係咪對佢有意思?

試想, 如果佢係大肥佬, 污污糟糟, 鹹濕佬咁

佢錫妳, 咁妳會點?

係咪都有同一反應, 比佢錫完, 除咗避, 驚, 就完全無招架之力?

公爵府

LL1999 發表於 16-8-13 17:42
樓主妳係咪對佢有意思?

試想, 如果佢係大肥佬, 污污糟糟, 鹹濕佬咁
無意思!我唔係啊!
我真係驚架,尋晚真係有諗過唔做。但係又覺得自己為左咁辭工,值唔值?

如果比人誤會,d人一定覺得係我什麼按耐唔住寂寞,咁我就慘啦!

子爵府

回覆:我唔係小三,請提供意見,謝謝

你拒絕佢ge 理由唔應該剩係講佢有老婆
而係你唔鐘意 覺得不被尊重
不論佢已婚定單身 佢呢個行為都係嚴重不當
你態度要強硬 而非只係閃閃縮縮避開佢
d 男人見你愈驚愈興奮

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

熱狗媽 發表於 16-8-13 17:47
無意思!我唔係啊!
我真係驚架,尋晚真係有諗過唔做。但係又覺得自己為左咁辭工,值唔值?
如果妳小朋友遇到相同事情,

妳會教佢點樣做?

侯爵府

回覆樓主:

如果你比一條某利揸胸 你會點 重要經歷兩次 上到court, 你估法官會點睇你人格 一個正常女人的反應都無 除非。。。

男爵府

Charlotte_mom 發表於 16-8-13 17:36
你有同佢whatsapp,我會俾HR睇,証明除左工作事佢仲有其他野騷擾你,叫HR做野
...

係呀! 樓主係whatsapp表明佢對你做過啲咩, 你好反感。 等佢答左你話鍾意你有相關既對話, 再show俾HR睇, 如果頂頭唔信你同HR講佢會再排㗎啦。
根本同色狼講都多餘, 公司唔做野就你自己做, 怕佢到時惡人先告狀。

公爵府

GOGOASIA 發表於 16-8-13 17:13
你而家要做既就係強硬表示你同佢無可能! 驚同震係保護唔到自己,你咁會比人覺得你欲拒還迎。
你最好同上 ...
好吧,我星期一比果d whatsapp老闆睇,希望佢唔洗我再跟果個CFA啦。

子爵府

好靚仔?

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

熱狗媽 發表於 16-8-13 16:48
公司有新項目,請了一個CFA幫忙,由7月到12月完成為止。

佢細我兩年。

其實你系咪對佢有好感,如果你對佢無 feel ,佢強吻你,你本能應該鬧爆佢,甚至星巴佢,強吻你其實系非禮緊你!

侯爵府

報警處理,佢依家非禮你喎

珍珠宮

回覆樓主:

佢呢 d 人都係想同我有好感既女人搞下野

你唔鍾意佢就淨係公事先傾
唔係公事隻字不提不回
佢再唔規距你搜集證據話port 佢又好報警又好
佢根本就係非禮
你諗清楚自己唔想,你就知要點做

你有個女
有頭家
搵工唔容易
份工好做就唔好隨便轉

公爵府

siuba 發表於 16-8-13 17:53
好靚仔?
斯文,大家眼中嘅A級和牛,但重申:
與 我 無 關!!!!!!!!!!!!!!!!!

伯爵府

回覆樓主:

佢咁夾硬錫你,可以告佢非禮啦
你仲可以忍?
唔想搞大件事,直接同老細講,唔好同佢一齊做嘢

珍珠宮

霜霜 發表於 16-8-13 17:53
其實你系咪對佢有好感,如果你對佢無 feel ,佢強吻你,你本能應該鬧爆佢,甚至星巴佢,強吻你其實系非禮 ...

有 d 人係驚青,無好感唔識鬧爆的

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

nsychristy 發表於 16-8-13 17:55
有 d 人係驚青,無好感唔識鬧爆的

個賤男,一定系四圍揾嘢食,睇下邊件就手!

公爵府

佢12月就應該走啦....繼續逃避佢.

首頁
23456...12

尾頁

跳至