自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Anpanmama 發表於 16-8-23 17:38
其實我心中也希望是Maggie 的,咁多年,佢應得!
但怕氣勢不及刁蘭
...

Me too
++++++++++++++++++++++++++++++
地球不只是屬於人類的,請大家尊重各生物生命!
++++++++++++++++++++++++++++++
不滿地產霸權,但同樣討厭文革式既批鬥手段,兩者同樣可耻!

男爵府

ilikethis2005 發表於 16-8-23 10:55
其實我覺得佢未夠班,上年攞都覺得只係無人先比佢⋯
阿姐都叫無人?

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

引用:Quote:原帖由+miemiemie+於+16-08-23+發表

原帖由 木土土 於 16-08-23 發表
今年仲有咩男主角未出?想睇下煎pang有咩對手
視帝應該競爭激烈,有幾套大劇未出,雖然唔肯定係咪都係今年播,但套套男主角卡士都勁,有廖啟智、方中信、羅嘉良、黃宗澤、郭晉安、張繼聰

琥珀宮

畀面勳章

jtw_ki 發表於 16-8-23 22:42
視帝應該競爭激烈,有幾套大劇未出,雖然唔肯定係咪都係今年播,但套套男主角卡士都勁,有廖啟智、方中信、 ...

我想睇智叔

子爵府

引用:Quote:qq媽媽咪 發表於 16-8-23 10:21 我想

原帖由 Anpanmama 於 16-08-23 發表
其實我心中也希望是Maggie 的,咁多年,佢應得!
但怕氣勢不及刁蘭
...
我撑maggie. 會投佢一票。

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+木土土+於+16-08-23+發表今年

原帖由 jtw_ki 於 16-08-23 發表
視帝應該競爭激烈,有幾套大劇未出,雖然唔肯定係咪都係今年播,但套套男主角卡士都勁,有廖啟智、方中信、 ...
呢班男角,係得智叔先超班,其他人就計演技同睇頭都唔及煎pang

複式洋房

佢今次真正叫第一次擔正,即使未做到最好,都睇得出佢進步左好多成套戲再睇返,其實佢做得又夠放,又夠膽去搞笑,感情戲都來得自然同sweet,尤其救完煎pang大樹下一幕,夠膽試唔同演繹,新一代花旦可塑性最高,開始擔到大旗

我諗呢個角色佢唔係心臟病,多啲揸刀殺人,我諗發揮再大啲,效果再好啲
得一場爆seed救鑫鑫唔夠喉
同埋角色設定中後半嘅戲份無咁爆,希望尾段好啲!

無睇邵美琪評論唔到,但胡今次表現都算值得攞!

男爵府

tigger_bb 發表於 16-8-23 13:31
我只知maggie可令我動容。
花曼都幾好
但胡…

同你睇法一樣

大宅

tamamama 發表於 16-8-23 23:02
佢今次真正叫第一次擔正,即使未做到最好,都睇得出佢進步左好多成套戲再睇返,其實佢做得又夠放,又夠膽去 ...

贊同

男爵府

刀下留人邵美琪做得好好,可惜年頭劇!

禁止訪問

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

引用:Quote:原帖由+jtw_ki+於+16-08-23+發表視帝

原帖由 木土土 於 16-08-23 發表
呢班男角,係得智叔先超班,其他人就計演技同睇頭都唔及煎pang
真心?我覺得個個都可同陳展鵬一拼,絕對唔會差過佢

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

qq媽媽咪 發表於 16-8-22 20:21
我想邵美琪攞
其實邵美琪好應該拎

公爵府

回覆樓主:

或者係王君馨呢,之前胡小姐一路都做女2。今次真係王小姐大戰胡小姐有排嬲。

侯爵府

佢今次真正叫第一次擔正,即使未做到最好,都睇得出佢進步左好多成套戲再睇返,其實佢做得又夠放,又夠膽去 ...

胡有進步但未到視后級.邵美琪演戲細膩層次感比她好

伯爵府

我撐邵美琪,刀下留人同完美叛侶已被佢演技吸引!乖乖坐電視前追劇!

翡翠宮

想生BB熱投 hashtag影視迷勳章

jtw_ki 發表於 16-8-23 13:24
我覺得刀下留人嘅邵美琪做得好好尤其是臨死個幾幕,睇到我喊。
Btw, 其實我覺得舊年視后應該要俾田 ...

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

邵美琪好呀

水晶宮

同意,佢今次角色好有難度, 好有同層面, 不過後面因為佢條感情線冇花蔓咁利落同心臟病又拖垮咗佢後繼.而邵, 我覺得完美中陳豪仲搶戲過佢, 覺得未得. 而刀下留人我就冇睇所以唔評論

伯爵府

引用:胡定欣都應該攞硬今年視后,今年都無乜其他

原帖由 miemiemie 於 16-08-23 發表
胡定欣都應該攞硬今年視后,

今年都無乜其他藝人特出過佢,
胡同田完全唔係視后級既級數,等於吳若希扐金曲獎一樣,比人感覺係嘥氣啦

首頁

尾頁

跳至