自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Hollister tee US$6.74
Macy's買Kenneth Cole 男裝恤衫US$15

Godiva 買 G By Godiva 系列 US$15/3件 (香港賣HK$98)

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

temilyt 發表於 16-11-27 21:34
我都係 Selfridges 買到停唔到

Burberry 斗篷, 頸巾 - 計返係香港 50% 價錢
勁~ 我睇S 好耐, 乜都買唔到.

男爵府

bosch 發表於 16-11-29 09:11
勁~ 我睇S 好耐, 乜都買唔到.

上星期三 (剛開始有 promo) 果日好多款
Chloe drew bag, Burberry Rucksack 都抵
不過折完都唔捨得買

最後兩日好多款都已經無晒

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

dizzylizzy23 發表於 16-11-28 19:31
回覆 ChloeMa 的帖子

萬幾至幾萬都有

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

vvbyy 發表於 16-11-28 21:58
咁平,是否amazom?

唔係,係美國床褥(直譯),,佢black fri有幾款特別平,啱就好抵。 不過其他都平過hk買。 我買呢張係最多hk人買嘅,平時discount完都USD800+ (標價 USD 1085).

大宅

ChloeMa 發表於 16-11-29 13:41
唔係,係美國床褥(直譯),,佢black fri有幾款特別平,啱就好抵。 不過其他都平過hk買。 我買呢張係最多hk ...

thanks .. 下次留意吓先

複式洋房

Shopbop, Kate Spades, Finish line, ASOS 都有買下, 破哂產
Cyber Monday SHOPPING again

大宅

馬拉雞 發表於 16-11-29 03:14
Hollister 買tee US$6.74
Macy's買Kenneth Cole 男裝恤衫US$15
Godiva 買 G By Godiva 系列 US$15/3件 (香 ...
請問HOLLISTER你用咩運送方法?我填左集運地址俾佢cancel左

男爵府

回覆 suki_joey 的帖子

我係叫人係美國同我買

首頁

尾頁

跳至