夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

SpringShek 發表於 16-12-16 20:25
就係愛惜自己身體先唔會食避孕藥,我呢幾年已經食咗好多藥,而且你知唔知女人避孕所用既野都會令女人生殖 ...

我份人好自私 如果一個男人唔愛惜我身體 咁我會選擇走 結婚唔一定一生一世 如果要我同個咁污穢既人一齊我接受唔到 污穢到咁我遲早病死

因為我愛我自己 依個世界上 最愛自己必須要係自己

我屋企人由細講起 天生無人識愛別人 所以你要先愛自己再教佢愛你 唔好求其有屎埋身就將就過日子 咁痛苦只有你自己
開心又咁過 唔開心又咁過 咁你想點過
去努力改善大家關係 試過努力過 唔夾既放手未係壞事 你選擇如何 你既日子也必如何

可能因為我屋企人都有幾個婚姻失敗過 吸收唔同既教訓 所以好肯定同我講 坐條爛船遲早都玩完 要係調當時候跳船

有小朋友係要考慮多一步 但如果本身都唔係好爸爸 有同無 無分別既 我會諗都唔駛諗帶埋個女走
小朋友從來我都唔覺得係乜大問題 與其係個唔健康既婚姻關係中 唔開心既成長 我情願帶佢走 搵條開心路 順便教教佢 唔好做到自己賤爆去求人愛自己 但乜都無

當然我唔係話你 我係講我自己
因為我真係個好自私既人 你要我愛你無問題 大家同等 選舉權從來都係自己手

你身體咁差 而你老公又全不顧你 咁你就真係要自救 因為身體係你自己 而對方唔care

大宅

樓主,見到你最近嘅回覆,知道你咁堅強,咁叻叻,咁懂得保護自己同兩個小朋友,我而家放心多了。support support !加油呀!

洋房

jumpy 發表於 16-12-4 18:09
唔好講話妳有冇飲,就算有都唔使咁刻薄叫人唔好飲。仲有,男人如果冇膊頭,下下計到咁均真,每人一半,唔應 ...

冇錯。結婚嘅誓詞佢只識講,唔識做!咁呢段婚姻佢付出D咩呀?一半屋租咋!究竟佢係娶老婆定搵同屋主夾份租屋(emoji)

別墅

HelloS 發表於 16-12-20 00:21
樓主,見到你最近嘅回覆,知道你咁堅強,咁叻叻,咁懂得保護自己同兩個小朋友,我而家放心多了。support su ...

多謝

首頁

尾頁

跳至