自由講場

跳至

首頁
23456...51

尾頁

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

紫紫媽 發表於 17-1-16 13:54
有詳盡介紹。
http://m.toutiao.com/i6316346350682243585/

噢,即係用緊時要冇嘢响上面

請問你架機操作中時蒸氣出得多的嗎? 要近窗之類嗎?
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

oran04 發表於 17-1-16 11:44
佢最大缺點是維修一系自己搞掂,一系車上深圳
仲有唔少JM用用下話噴臂唔轉/轉得慢左.面書P仔谷有JM ...

我自己冇用JM所講的九陽,不過家中裝有洗碗機好耐,所有碗洗之前用用冲一下,再放入去,確保冇食物殘渣,甘就唔會塞。洗碗機真係好好用,洗得好乾淨,特別係玻璃杯、紅酒杯等,人手好難洗到甘。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

係咪話我話你做媒呀? no, no, no, 我只驚,有些担心花錢買左雷品啫,唔好意思,表達得唔好啦,請繼續分享吧!

ps: 今晚我去收貨啦

琥珀宮

畀面勳章

kirstyau 發表於 17-1-16 13:35

香港買電器有時都係撞手神,可況淘寶,買得真係預左隨時壞 ...

有洗碗機屋企都和諧d。

不能同意更多

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

日日媽媽 發表於 17-1-16 11:50
真係細左少少,其他都滿意
第一日洗左5機
第二日洗埋爐頭同抽油煙機個網

瑪瑙宮

manmangerger 發表於 17-1-16 13:00
洗奶樽都用finish粉嗎?我都唔想再另外手洗奶樽啊

樽點洗,倒轉放嗎?

侯爵府

親子王國15週年勳章

cindy618 發表於 17-1-16 14:06
係咪話我話你做媒呀? no, no, no, 我只驚,有些担心花錢買左雷品啫,唔好意思,表達得唔好啦,請繼 ...
自取?提提你,件貨我唔覺好重,但係好大件:51x54x48cm

大宅

fungwongphie 發表於 17-1-16 14:02

噢,即係用緊時要冇嘢响上面

唔多,唔洗的

子爵府

我又係中左BK毒,買左,用左幾日,試過跌左個飯合蓋卡住,同用10分鐘乾,仲係有好多水漬....但....我接受到WOR,總知好過我手洗,千幾元又唔駛裝,想點???但仲係未掌握到點放餐具先洗得最好,要慢慢研究,謝謝大家分享!!!
^0^

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

紫紫媽 發表於 17-1-16 13:54
有詳盡介紹。
http://m.toutiao.com/i6316346350682243585/

另外,可否影一下個socket?

見你另一帖有人問,不過冇相。我想知會否好論盡。謝
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

別墅

mancheuklam 發表於 17-1-16 13:56
我都買咗,雖然有啲(例如蒸肉餅碟)係洗唔乾淨,但其他大部分都洗得好乾淨,同埋我會夜晚洗完唔關機,擺到 ...

我都係蒸肉餅碟仲有d 積,聽人講可以墊牛油紙蒸?

子爵府

熱血勳章 2016畫展勳章

回覆樓主:

多謝樓主share啦,尤其呢D香港冇代理,大家遇到有乜問題咪一齊試下提出尋求解決,唔止獅子山精神,更係B K存在的價值嘛。
我老公有問我系咪有人踩線做媒,我話你都痴線,淘寶D店主邊有咁叻系BK出廣告舖,仲要地道香港話,如有嘅一眾醒醒J M一早出bye公仔,仲有大家系唔同舖頭買唔同人都話好用。系有少少問題,慢慢試下摸索下。

侯爵府

回覆:洗碗機有缺點。有解決辦法送上

好想買啊
但暑假會裝修
要裝完先可以買

珍珠宮

紫紫媽 發表於 17-1-16 11:22
見有jm以為我做煤

其實我都係覺得好先同大家開心分享,當時我都係收貨1.2日,唔覺有缺點,就算 ...

你放心啦。邊有咁多妹。有部分人和我都已經用左幾個月了。係呢又在bk再燒起。係你比較熱心分享啫。 我有時都有唔轉問題。但好快又轉返。

大宅

引用:Quote:fungwongphie 發表於 17-1-16 13:51

原帖由 紫紫媽 於 17-01-16 發表
有詳盡介紹。
看了介紹,要在洗碗後再清洗洗碗機內部?

大宅

留毛

瑪瑙宮

oran04 發表於 17-1-16 14:12
自取?提提你,件貨我唔覺好重,但係好大件:51x54x48cm

因無人在家,揸車過去攞,應該ok呱

公爵府

紫紫媽 發表於 17-1-16 13:32
加個網或盒就得了

吉之島十二蚊店?

公爵府

紫紫媽 發表於 17-1-16 11:22
見有jm以為我做煤

其實我都係覺得好先同大家開心分享,當時我都係收貨1.2日,唔覺有缺點,就算 ...

我好多謝妳介紹。 又用心回答

侯爵府

親子王國15週年勳章

cindy618 發表於 17-1-16 15:00
因無人在家,揸車過去攞,應該ok呱
有車當然好,不過搬出搬入要有心理準備,堅大件,約10KG

首頁
23456...51

尾頁

跳至