自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

小熊heart 發表於 17-2-24 17:21
C6覺得佢家姐好扮野。人前人後一個樣。就好似我地搬出黎,佢永遠係6299面前話,呀細佬點呀最近⋯但從來無 ...
咁咪一致d,姑9講乜聽完就算,同埋對住佢好似自閉咁,一句都不能多

子爵府

小熊heart 發表於 17-2-24 17:22
多謝你!我就係咁覺得,我屋企會心痛我。我唔可以驚佢。但係每次見佢,佢好似好威咁
...

你俾佢蝦慣左。

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

你爭佢錢...純講笑

男爵府

judychungpuiyan 發表於 17-2-24 17:22
應該係你姑9驚你蝦佢亞媽,先比個下馬威你,等你聽聽話話,但你唔可以太懦弱,有道理就接受,冇理取鬧只會 ...

其實姑9未嫁前,都知道我係好唔敢出聲,有咩唔開心我自己係房喊之後都當無事。我有同C6講。
我真係覺得我自己有情緒病。就舉例佢之前對我好串,呀囡係佢面前叫佢佢唔理,呀囡拎野佢食佢唔受。我覺得好難受。呀囡細,我可以點同佢講?然後我爆發了,我自殘,大喊,搵野打我自己。冷靜完就覺得自己好傻

男爵府

叉包兔 發表於 17-2-24 17:22
大家平起平坐…無做錯事做乜要認低威say sorry? 你咁做係自貶身價…自己行得正企得正又唔係一齊住…怕咩… ...

多謝你鼓勵我!下次我再見佢,希望可以令自己無咁驚。我之前真係驚到見佢前好肚痛,嘴唇白

大宅

你咁對你,你亦可以咁對反佢,有人在就:姑九好嗎?冇人在就當時運高,乜都見唔到。
自己要硬浄,咪比人睇死,除非你之前做得好衰,比人捉痛腳

伯爵府

洗鬼理d閒人咩, 你咪當返佢透明囉, 又係唔同佢過人世.
見得咁唔舒服, 無謂見啦, 唔知以為你見鬼

公爵府

小熊heart 發表於 17-2-24 15:36
每次知道要見佢,我都好驚。驚到心跳加速,手震。好驚好驚

人一個有乜好驚?

男爵府

hilewo 發表於 17-2-24 17:22
聽你咁講你真係好驚佢。但你經濟上唔係靠佢或99個邊呀?

你試下你唔好諗佢咁多,心態上亦要改變,你唔係 ...

多謝你指教。我生活上無需要靠佢地。係有時候過節食飯真係無得唔去。見到佢,佢生咗個仔,覺得自己好威,餵人奶也好威,大家都當佢公主。佢食完飯,個碗放低我執去洗。

伯爵府

小熊heart 發表於 17-2-24 17:29
其實姑9未嫁前,都知道我係好唔敢出聲,有咩唔開心我自己係房喊之後都當無事。我有同C6講。
我真係覺得我 ...

既然你已盡力修補大家既關係,但對方都唔領情,就算吧!

要走出困局要靠自己勇敢面對,要懂得愛錫自己!

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

我都好怕我大嫂,佢人工高職位高,6299無錢無樓都睇大嫂頭做人 大嫂又睇錢好緊,買俾佢寶貝咩都用貴野,買俾99食隻雞都會話太多餸,好驚講錯野佢黑面
想認識多啲屯門友

男爵府

sharonhwyc 發表於 17-2-24 17:23
因為個個都太就佢,公主病~
你唔洗理佢咁多啦,做自己,
當返佢透明~

多謝你鼓勵我

男爵府

蛋皇哥0127 發表於 17-2-24 17:24
似乎妳有情緒病。。。去 睇睇 醫生好

係,我真係有情緒病。我覺得要去睇醫生

珍珠宮

回覆樓主:

樓主可能已經比姑奶搞到有啲情緒病,所以會有甘驚嘅感覺。我有個朋友都係甘,人好好,斯文有禮嘅女仔,但出黎做野 總係比人蝦,搞到情緒病,要睇醫生,好彩好人有好報,27歲就嫁到個好老公,唔使再做工。
樓主唔好再理姑奶,佢地鍾意點講由得佢,你唔係為佢而活,老公明白你,自己一家三口開心就得啦

伯爵府

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

驚咩

公爵府

小熊heart 發表於 17-2-24 17:26
我就係唔夠硬淨。我真係可以同大家講,我一邊打字講返佢D野,我係點透唔到氣。
...

你唔好俾壓力自己啦, 你要記住你又唔係食佢又唔係著佢又唔係用佢, 你做乜要驚佢呀

男爵府

sasa0208 發表於 17-2-24 17:26
咁咪一致d,姑9講乜聽完就算,同埋對住佢好似自閉咁,一句都不能多
...

多謝你鼓勵我

珍珠宮

開心吸收勳章

小熊heart 發表於 17-2-24 17:39
係,我真係有情緒病。我覺得要去睇醫生

真心,快D 去見醫生。

想當年,我 99 都係禁。。。。後來我陪佢 去 QE急症,入院 etc...

現在好了

妳都會好起來
違規內容

男爵府

BBHHO 發表於 17-2-24 17:27
你俾佢蝦慣左。

佢講ge野就係道理,因為佢做miss。6299都好proud of佢個囡。所以我咩都唔咁聲。慢慢就咁樣

男爵府

evelette 發表於 17-2-24 17:32
你咁對你,你亦可以咁對反佢,有人在就:姑九好嗎?冇人在就當時運高,乜都見唔到。
自己要硬浄,咪比人睇 ...

依家唔知點解,同你地講出黎,好好多之前就算每次話唔好驚佢,但都無用

首頁
23456...7

尾頁

跳至