夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

回覆 hunterml 的帖子

YES!
LB

洋房

hunterml 發表於 17-3-11 10:22
空穴來風事必有因, 男人覺得有問題先會變到咁.
YES!
LB

大宅

cyffanny 發表於 17-3-29 03:04
我吔一直經濟好獨立……同我以前揾錢多佢5,6 倍以上!因為上年bb 發現人為搖晃導致腦出血,我就開始冇做 ...

咁又唔得喎

大宅

我極度後悔, 只怪自己一直冇睇清楚身邊人. 一齊左廿二年, 因為小三事件睇清依個男人, 佢地傷害得我好深, 一次又一次因為果個女人打我, 講好多傷害我既說話.
如果可以重新來過, 我希望唔會遇見佢.

大宅

原來甘多同道中人
我結婚一年都冇,bb 2個月大
有咗之前已經想分開,係自己吾捨得害左自己
依家後悔都冇用,佢只係緊張個囡,冇左我都冇問題
吾好話交流,溝通都有問題,依家對佢已經冇愛仲好憎佢

男爵府

puisim 發表於 17-4-4 16:11
原來甘多同道中人
我結婚一年都冇,bb 2個月大
有咗之前已經想分開,係自己吾捨得害左自己

你剛剛生完冇耐!!唔好唸咁多……对你身體唔好!!希望你bb 出咗世,情况會好D, 爸爸緊張bb 係正常吧,因為我死佬都係!日日放工返來,眼只係bb.

大宅

cyffanny 發表於 17-4-4 17:49
你剛剛生完冇耐!!唔好唸咁多……对你身體唔好!!希望你bb 出咗世,情况會好D, 爸爸緊張bb 係正常吧,因 ...

坐月期間差不多日日喊,c6都無動於衷,只會話我太多要求,我想佢關心我傷口(我開刀的),但一次都冇吾好話幫我貼疤痕貼…眼見其他姊妹老公甘錫佢地,我真係好吾開心
不過依家我調整心態,吾好再有任何幻想佢會對我體貼同關心及有愛,因為佢都講明佢做吾到甘多,佢有俾$,放工返屋企,少同朋友出街已經好好
我既要求…我要既佢話俾吾到我,仲話如果我搵到個比佢好就離開佢
哈哈,梗係啦,囡都生左,係佢寶貝,我既用處咪就係打理家務同湊囡囉,依家我姐姐未到我忍,一到我就搵工。

男爵府

puisim 發表於 17-4-4 18:01
坐月期間差不多日日喊,c6都無動於衷,只會話我太多要求,我想佢關心我傷口(我開刀的),但一次都冇:pity ...

絕對明白你感受……我順產,咁我c6 好好多!起碼知我傷口痛,走去買水泡比我屋企用!!但你老公点解完全唔慰問您??係咪太年輕啊?仲叫你揾到個好就走!!!!!!太過份了!!

男爵府

puisim 發表於 17-4-4 18:01
坐月期間差不多日日喊,c6都無動於衷,只會話我太多要求,我想佢關心我傷口(我開刀的),但一次都冇:pity ...

我身邊好多朋友,老公超錫老婆,我都好羨慕…………成日問自己……点解自己個老公咁对我!!我而家唔敢比下去,只會令自己傷心!!

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

我爬了文,老實勸你可以就做返野,呢啲男人信唔過,唔好冇收入又幫佢養家,怕你洗盡儲蓄後佢又拋下一句有第三者要離婚,你就慘了,到時人財兩失

有個錢就存起來,唔好比佢知,呢啲錢係你危急時既水泡

大宅

cyffanny 發表於 17-4-4 18:12
絕對明白你感受……我順產,咁我c6 好好多!起碼知我傷口痛,走去買水泡比我屋企用!!但你老公点解完全唔 ...

哈哈,我都吾知點解佢吾關心我傷口,我事後問過佢,佢話已經俾左最好既醫療我(我係養和生b),我傷口應該冇乜野仲有咪話bb仲細,照顧到bb照顧吾到我呢d廢話囉,我地為左99湊bb方式已經成日嘈交
一路都有諗分開。。
我係細佢好多,佢覺得我條件好,好易會搵到男人掛,咪成日叫我吾鍾意就走囉,佢成日講,初頭聽到我好嬲又激氣,講左好多次叫佢吾好再講,我好吾開心,不過佢一發癲又黎料繼續講。。

大宅

我依家係過得一日得一日咋,大家吾好嘈交已經好好,吾奢望佢會點對我好…我顧好自己同bb就得

男爵府

greenpea 發表於 17-4-4 18:29
我爬了文,老實勸你可以就做返野,呢啲男人信唔過,唔好冇收入又幫佢養家,怕你洗盡儲蓄後佢又拋下一句 ...

絕對認同你所講!!所以我自己有幾十萬私己,不動資金!!多謝您提点

珊瑚宮

cyffanny 發表於 17-4-4 19:05
絕對認同你所講!!所以我自己有幾十萬私己,不動資金!!多謝您提点
...

有私己錢就好,但係都真的一路有收入最實際

你小朋友依家好啲未呀?

夫婦感情如此,係留了個缺口比小三生存空間,所以你最好有工作,同要快啲同老公去婚姻輔導,早早改善關係,以後要開開心心,一家齊齊整整的過日子,捱一世太可憐,被淘汰更可恨

我都係過來人,我老公連我大肚時都冇拖我

男爵府

greenpea 發表於 17-4-4 19:37

BB 今個星期自己識行了!!我好開心啊…… !!不過我起碼4歲我先至可以出嚟做番嘢了!因為佢個病最少mong 到4歲!加油!!!
我可能上星期同佢講咗我感受,佢態度好咗好多!

男爵府

greenpea 發表於 17-4-4 19:37

你大肚時都冇著緊你?其實我人生最開心真係嗰10個月……愛護有加!!而家冇晒了!不過自己唯有睇化D, 上面jm 講得好好,BB 都生埋了,走得去边!

大宅

cyffanny 發表於 17-3-11 01:52
好後悔……但已經同佢生咗BB, 如果再比多次我揀一定唔會同佢結婚!以前曾經有一個好愛我㗎男人,好錫我,对 ...

比我重頭揀過, 我會單身算數

男爵府

sonija0502 發表於 17-4-4 23:33
比我重頭揀過, 我會單身算數

我會揀拍拖算…………但已經冇得回頭了!!只有努力照顧bb

珊瑚宮

bb 叻叻!
咁你加油!好好和老公溝通,嘈交解決不了問題,祝福你們一家人

唔好以為去得邊,你去唔了邊樹,唔代表男人去不了

好好和你老公建立返關係吧,加油!

男爵府

greenpea 發表於 17-4-4 23:42
bb 叻叻!
咁你加油!好好和老公溝通,嘈交解決不了問題,祝福你們一家人

多謝您鼓勵!希望佢真係會改少少性格!我之前bb 個幾月大,嬲到試過想番啊媽度住!但發現我要拿定奶粉、尿片、奶瓶、衫、庫、被、BB 車……之後醒起到時点消毒奶瓶呢!!!!即刻打消唸頭,一個女人抱住bb 又咁多嘢拿……去得边!!而家只希望佢对我好dd 已經足夠了!因仔仔大了,開始明我吔表情,唔想比佢知我地成日嘈交

首頁

尾頁

跳至