自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

聽多啲'我是女神' 氹自己開心

大宅

唔好咁唔開心,我相信一定有人欣賞你,減肥都要減得健康呀,我朋友都係2個月減到22磅,有恆心一定得架

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

FiFiMa 發表於 17-4-13 00:31
咁呢個麥皮減肥法到底work 定唔work 呀?

唔係人人都得
我是一隻喵

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

妳自己唔去決心減肥做運動,無人幫到妳架~

Keep Fit 係要付出,係辛苦.....

祗要堅持到第一個月,便容易繼續下去~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

Miss.Hui 發表於 17-4-13 00:44
我覺得Ok ar
當我減左15磅左右,就開始難減
呢排終於的起心肝介零食
Wow! 15磅用咗幾耐時間?
除了其中一餐食麥皮外,還有有什麼規限嗎?

侯爵府

牛年勳章

樓主,唔好介意,其實你好負面,一身負能量嘅人又點會吸引人同令好事發生你身上?個貼咁多正面鼓勵你嘅post你唔回,只係揀你覺得難聽嘅說話嚟回...只想講,只會埋怨係唔會改變到任何事,心態決定一切,想一想自己想行一條點嘅路,再從新出發,唔係十年後先後悔就太遲

伯爵府

熱血勳章

FiFiMa 發表於 17-4-13 13:08
Wow! 15磅用咗幾耐時間?
除了其中一餐食麥皮外,還有有什麼規限嗎?
...

之前3個月減15磅,果時仲未食麥片
係試左日本藥妝店的丸丸,得左

三個月之後就減得慢左,都好起碼keep 住無肥無瘦,成日晚餐都食好多野,同屋企人食,介唔到....

以上未節食同做運動

到而家應該叫做平台期,
就開始早餐加酵素/ 飲super drink
下午茶/零食用豆漿麥片代班
Lunch , Dinner 正常

一星期後睇下效果點

伯爵府

我瘦到抑鬱呀!得翻7十幾磅

男爵府

有冇試過夜晚早少少食飯?
6:30後唔食野

努力D就夜晚哥餐減少少澱粉類
再努力D就食完飯行下散步

加油!

伯爵府

王國教室勳章 好媽媽勳章

Timelessyan111 發表於 17-4-11 23:53
肥足咁多年,從沒拍過拖,
每日出街都好敏感,總覺得比人眼望望!!
吾好咁灰啦,肥妹都有很多人鐘意嫁,性格決定命運,結婚不一定是幸福啊.活得樂觀d,神彩自然來!加油呀!

伯爵府

vivibabyvivi 發表於 17-4-12 13:20
識個女仔係大肥婆,佢手臂粗到好似食自助餐嗰舊烤牛排咁(原條未切),個格又麻麻地,咁都嫁得出,係咪好勵 ...

你意思有人墊樓主底?甘樣形容人,真係……

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

Miss.Hui 發表於 17-4-13 13:33
之前3個月減15磅,果時仲未食麥片
係試左日本藥妝店的丸丸,得左
請問什麼是日本藥妝店的丸丸?

伯爵府

熱血勳章

FiFiMa 發表於 17-4-13 15:35
請問什麼是日本藥妝店的丸丸?

唔好意思,因為經常購買所以做埋日本代購,
以免幫自己賣廣告就不開名了,你可在萬寧買到的

不是只有食丸丸呢個方法才可以減到
比如明天開始我也試Master Cleanse 斷食,
希望堅持到!!

水晶宮

回覆 Miss.Hui 的帖子

Thanks

公爵府

回覆樓主:

我都係.以前係中等身型,未嫁時由60 幾kg,我一直未試過低過60 kg.
嫁左人, 生完小朋友都漲左20 k.
點減都減唔到

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

減肥每餐7成飽,食餸食小啲飯,多按摩肥嘅部位,唔係瘦左好鬆嫁
想認識多啲屯門友

子爵府

你覺得有問題就要改變,跟營養師, 跟教練做運動, 不要給自己藉口。 我做運動那裡, 有200磅的, 她每星期去三次運動, 她已經減了30磅, 教練說她還可以減多30磅。 減肥是用行動的。 希望你改變生活習慣。

大宅

樓主, 我真係明!
我由細到大都瘦底從來冇諗過肥呢個字會係我身上發生, 兩年前我甲狀腺有問題, 由一直維持左幾十年嘅105磅一下子上到去126磅, 仲要我每日都只係食勁小嘢都瘦唔返落去, 我而家完全冇諗減肥喇, 因為實在太痛苦, 只希望唔好再肥落去

男爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 hashtag影視迷勳章

肥都可以好靚,好似“細細粒”咁就係人版

禁止訪問

畀面勳章

首頁

尾頁

跳至