自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

llmom 發表於 17-5-18 06:20
我完全唔知佢以前是吳浩康女友
你一定好後生或者好少留意娛樂新聞

水晶宮

rayrayus 發表於 17-5-18 21:43
你一定好後生或者好少留意娛樂新聞

我唔後生,只不過可能吳浩康我冇興趣睇,同埋可能果時仲未留意胡定欣

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

llmom 發表於 17-5-18 07:49
我唔後生,只不過可能吳浩康我冇興趣睇,同埋可能果時仲未留意胡定欣
...
佢個時唔紅,仲係二線尾有對白但都唔多up 得出名個種

公爵府

回覆樓主:

象牙宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

子爵府

llmom 發表於 17-5-18 21:49
...

佢地聽聞參加新秀認識,所以算識於微時

水晶宮

加分
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

公爵府

回覆樓主:

禁止訪問

開心吸收勳章

翡翠宮

回覆樓主:

我不嬲都好鍾意胡定欣,覺得佢係1個好努力的演員~

但自從紅左,係bk就成日比人話佢,又話佢唔靚甚至醜,又話佢演技唔得~

男爵府

回覆樓主:

有一次見到胡定欣同唐詩詠,胡定欣逢人合照,影完仲同人講多謝,好有禮貌。相反唐詩詠感覺佢串啲

首頁

尾頁

跳至