自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主

係襯,但明顯展鵬唔係鍾意定欣,再講佢地就委屈左定欣啦

子爵府

she007 發表於 17-7-27 19:34
咪咯,當時定欣唔知有單小姐,煎可能又令她誤會,傳媒又煲佢地,事實煎真係有同人車上食糖水,好似仲戴同 ...

新聞有寫定欣上年被停牌,冇車揸,拍同盟期間出出入外境煎pang所以車她,食糖水係拍完戲收工後跟助手一齊起車上面食㗎,雜誌有相登過助手坐後排,你冇留意到? 戒指仲好笑,煎pang不嬲戴開呢個牌子飾物㗎。

大家覺得定欣慘純粹因爲她暫時未有男友啫,得罪講句她上年7、8月認了剛和男友分手,冇幾耐已有陳胡這緋聞,其實陳生可能都只係佢水泡啫,男既單身加(emoji)排朝夕相處,陳生咩都唔做都可以令她想入非非喇。可況陳生其實起傳媒前否認過好多次,不過記者同觀眾都繼續一廂情願唔信啫。

侯爵府

外表就係一個爛仔加一個港女

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

可能外人睇上去OK,實際...

子爵府

紫翹 發表於 17-7-27 21:05
當時雙方單身,相約睇演唱會好出奇?

唔係呀?咩年代?

係冇野,俾人影到,乜好似佢地懶尷尬咁。

不過你啱,呢個年代就算打下友誼波都唔算係乜。

子爵府

yaumuimui 發表於 17-7-27 21:36
新聞有寫定欣上年被停牌,冇車揸,拍同盟期間出出入外境煎pang所以車她,食糖水係拍完戲收工後跟助手一齊 ...

咁講陳生同胡小姐真係好襯,陳生一樣有超速駕駛被停牌,車鍾嘉欣喺上環有發生交通意外,我覺得佢駕駛態度好差下,乜原來胡小姐又俾人停牌。

我自己揸車,一向最討厭嗰啲罔顧駕駛安全嘅車主,所以好憎陳展鵬。

子爵府

emilmama 發表於 17-7-27 23:01

咁講陳生同胡小姐真係好襯,陳生一樣有超速駕駛被停牌,車 ...

你憎陳展鵬唔洗解釋,睇你留言已知好針對性。憎人唔需要理由既,可況你既理由比較牽強

大宅

回覆樓主:

之前對定欣都無咩特別感覺無話特別又無話憎,有次係餐廳見佢當時都未拎女主角,由入黎到坐低D咀臉都衰爆。 對眼生係頭頂,又無人埋去簽名影相。總之一D都唔like比人感覺。 駛唔駛呀

首頁

尾頁

跳至