自由講場

跳至

首頁
23456...15

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

michelin888 發表於 17-8-23 08:54
我都唔明D人成日自欺欺人,咩越大越靚,簡直嘥氣,靚唔靚係在於輪廓,輪廓係天生,單眼皮,偏鼻,難道大咗 ...

婷婷係人辦, 好彩有錢識打扮,換轉普通人就真係

男爵府

回覆樓主:

我細個可以用醜樣形容,到中學開始個樣真係唔同左,連鼻都高左,又會打扮左,我自問而家雖然不是美女,都叫可以呀!
細女同我細時一樣樣(即唔靚),但佢性格好可愛,佢勁受歡迎,我都冇擔心佢第時大個會醜,女大十八變

大宅

我都唔明D人成日自欺欺人,咩越大越靚,簡直嘥氣,靚唔靚係在於輪廓,輪廓係天生,單眼皮,偏鼻,難道大咗 ...

我細個係單眼皮架 大個左之後真係無啦啦變左雙眼皮

侯爵府

alicemic 發表於 17-8-23 09:15
婷婷係人辦, 好彩有錢識打扮,換轉普通人就真係
你指果種靚係用錢打扮,著靚衫,化靚妝啫,事實上婷婷面形輪廓依舊係唔靚喎

伯爵府

回覆樓主:

冇人讚佢靚,你讚佢靚囉!仲要讚其他優點,唔好淨係讚外表呀

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

我女都係,所以我講笑話會有天鵝效應,同埋女大18變,宜家23歲會扮下靚,係會有改變,思想正面d

大宅

回覆樓主

我個女唔單止冇俾人讚靚仲俾人話似仔,但我覺得佢開心健康咪得囉,佢咁細個洗咩理人既說話,女大十八變,第時靚過妳都唔定啦,放心

伯爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

回覆樓主

身邊好多唔靚女仔,性格相當討好,情路完全冇問題;相反,靚既, 都未嫁或 嫁得一般!

女仔真係唔使太靚

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

亞樓主,個女係你生架嗎?生得咁辛苦,BB最緊要係身體健康,而唔係咁細就只顧佢外表,咁細個點睇到將來係變成點呢?

人人都話塋塋個女似哂老豆咁醜樣啦,成日攞來講啦,而家佢大大下開始好樣左啦,欣兒細時唔止肥,仲要好豬樣,而家都係肥,但D輪廓都唔差呀.

由細到大都比人讚靚靚靚,佢地都好累呀,成世要保持個靚字,有一個年紀開始變形時,佢地好大打擊架.
<br><br>

珍珠宮

畀面勳章

johnnykkbb 發表於 17-8-23 07:37
都無人讚佢靚 我
但我自己望佢覺得 還好呀 清秀呀 ok呀⋯
自我安慰

我個女都唔靚呀,我冇咩所謂....

唔靚先証明到係我生....

除非特變....如果唔係.....我d仔女係冇靚嘅可能

子爵府

3Qlove 發表於 17-8-23 09:36
身邊好多唔靚女仔,性格相當討好,情路完全冇問題;相反,靚既, 都未嫁或 嫁得一般!

女仔真係唔使太靚

完全同意。阿sa一定冇阿嬌靚,但sa開心,幸運,又受歡迎過嬌

瑪瑙宮

johnnykkbb 發表於 17-8-23 07:37
都無人讚佢靚 我
但我自己望佢覺得 還好呀 清秀呀 ok呀⋯
自我安慰

有沒有相

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

阿囡細個唔靚,慢慢開始就變樣(今年十歲),出街經常有人讚佢靚,我反而會擔心,佢大咗會恃住樣靚而放棄努力讀書
I 大蚊豬   

禁止訪問

回覆樓主

子爵府

家家公主 發表於 17-8-23 08:27
我女細個好靚女 又得意 有點鬼妹仔 現大個左 一d都吾靚 男人婆 但有點成就 運動比賽經常有獎 有一番作為 人 ...

你個女好型呀

公爵府

好媽媽勳章

我自己一般樣,我覺得女都係普通樣啦,但好多人話我靚過女,有d未見過c6既就話:你女肯定似你c6啦,你靚過你女,你女都唔似你
其實我聽到真係有d唔開心,不過希望佢大個扮下會靚d

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主

我有個親友個女小學,直頭叫醜,不過佢同佢媽咪超有自信,覺得自己個女好靚。

男爵府

環保接龍勳章

千祈唔好話自己個女。
我阿媽靚,阿爸唔靚,其實我都唔算醜,只係有少部分似阿爸,但我阿媽有時失驚無神會爆一句你頸短,你⋯⋯其實真係好hurt,比出自其他人口更hurt。就好似樓上姐妹所講,同得個唔靚既人結婚,就預左生咁樣既仔女,點可以嫌喎。

子爵府

咪係,唔靚咪唔靚囉
十個女人都唔知有無一兩個靚
靚人本身少架啦,今日先知?

大宅

BK Milk勳章

回覆樓主:

我細個果時都唔靚, 眼細到成條線咁, 成日比人笑, 但我表妹就好靚, d親戚特別鍾意佢, 但升左中學之後, 無啦啦靚左好多, 有個老師話過我應該係全級最靚, 之後出街都試過有星探影過幾次報紙廣告

女大18變, 但我生左個同我以前bb時間一樣樣既仔, 我好擔心佢唔變就行韓仔style

首頁
23456...15

尾頁

跳至