自由講場

跳至

首頁
23456...12

尾頁

珍珠宮

Angelice-BeBe 發表於 18-1-13 18:22
Bethni係有修養,講野好斯文

係呀最近仲有埋b超幸福

大宅

2018復活節勳章

可愛教主2 發表於 18-1-14 10:31
佢男朋友係咪就係唱嗰首金曲嗰對tonick呀
係呀 佢同恆仔一齊個陣唔肯公開
到依家成日都講咁制 恆仔做導演仲話自己係導演夫人

子爵府

SUMMER581 發表於 18-1-13 15:54
只知佢住深水埗,而家自己搬左出去住
佢做youtuber每月至少都搵到萬幾二萬蚊,成日買名牌都冇問題,而且好 ...

感覺佢老豆 唔係身邊, 從來都冇提起過, 有次佢show whatsapp family group 出嚟, 有阿媽阿哥阿嫂, 就係唔見佢老豆....

伯爵府

但伊莉莎白甜啲喎個樣。伊利沙伯係咪又係唔使做嘢㗎?
想知係邊個?

子爵府

回覆樓主:

黑咪,一曰promote佢店D嘢,當人儍,又貴又唔值

伯爵府

sonet 發表於 18-1-14 10:50
感覺佢好老豆 唔係身邊, 從來都冇提起過, 有次佢show whatsapp family group 出嚟, 有阿媽阿哥阿嫂, 就 ...
網上有人話佢老豆過左生,唔知真唔真

大宅

回覆樓主:

黑咪其實外型感覺好c9,型唔起,偏偏要行型路線,成日影埋D out fit相好唔掂,以為周身名牌就型。

子爵府

SUMMER581 發表於 18-1-14 10:50
想知係邊個?

Elizabeth yeung

伯爵府

回覆樓主

Jenn塊面係咪有整過?佢以前勁大勁pizza
依家真係作狀到嘔,把聲又扮野,成日show身材但佢真係show得好差冇美感。

Jade塊面又係勁大,如果佢唔化妝真係嚇親人,其實依家社會係咪咁?佢其實好細個,就化到咁勁,同個男人同居搞大個肚就結婚,如果我個女大個係咁我會喊。

Local blogger我只鐘意bethni, sue Chang, 佢兩個係高貴款

伯爵府

回覆樓主

有冇人睇pamela? 點解咁多人鐘意?

伯爵府

佢男朋友係咪就係唱嗰首金曲嗰對tonick呀

真係架

子爵府

回覆樓主

知唔知jenn新屋係邊?

其實佢無返工,點解可以又著hermes拖鞋又chanel袋又dyson吸麈機(下刪其他名牌)

同埋果個babygirlo 好似佢跟班 有無同感

子爵府

回覆樓主

Alicehaha 我覺得幾好
不過cynbunny 太扮可愛 班聲好扮低b unfollow左 而家仲有無做

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

SUMMER581 發表於 18-1-13 15:54
只知佢住深水埗,而家自己搬左出去住
佢做youtuber每月至少都搵到萬幾二萬蚊,成日買名牌都冇問題,而且好 ...

佢無同eli friend 啦?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

jzzz1102 發表於 18-1-14 11:23
Jenn塊面係咪有整過?佢以前勁大勁pizza
依家真係作狀到嘔,把聲又扮野,成日show身材但佢真係show得好差冇 ...

jade 咩學歷架?之前有講返學,但唔知返咩學?

瑪瑙宮

sshymami 發表於 18-1-14 01:41
咪鬼睇jade啦
我識佢
人格好有問題

佢感覺似爛口嘅女仔

瑪瑙宮

kkkk214 發表於 18-1-13 22:40
Bethni真係清流。。
最近中意jenniferfafa
靚女又夠搞笑

jeniferfafa,咪又係住入男朋友屋企,屋企仲有男友家姐仲有個bb

覺得佢日日超濃粧

伯爵府

iamcute_lala 發表於 18-1-14 11:42
知唔知jenn新屋係邊?

其實佢無返工,點解可以又著hermes拖鞋又chanel袋又dyson吸麈機(下刪其他名牌)
拍youtube係有錢收,,好似佢而家叫有名氣,至少係可搵到萬幾二萬一個月,有時仲會再多d,加上又有大量名牌試用收,講既試用 唔係sample,係原裝成枝送俾Youtuber
跟班?少少啦,感覺上佢兩個係最夾最fd, 因為兩個又係鬼妹仔,打扮衣著又係差唔多

唔知jenn而家住邊,不過係唔明佢又冇返全職,點解可以租樓,除非係佢哥幫佢啦,佢間新屋睇落唔係話好細

伯爵府

cindy618 發表於 18-1-14 11:52
jade 咩學歷架?之前有講返學,但唔知返咩學?

佢有返過大學,但一定未畢業,可能見做youtuber賺到錢索性書都唔讀,反而佢partner minnie仲讀緊

伯爵府

cindy618 發表於 18-1-14 11:50
佢無同eli friend 啦?
唔知仲係唔係fd

首頁
23456...12

尾頁

跳至