夫婦情感

跳至

首頁
23456...11

尾頁

大宅

回覆 Heisenberg 的帖子

多謝關心,心情好左,攤左牌個心舒服啲,最低限度唔使呢埋鹹,屈住屈住扮無事。佢終於認左了,話一時衝動只是玩下巳和個女人分手!

purple_girl    發表於 18-7-25 13:54

大宅

回覆 babychen 的帖子

最擔心都係佢走數,我問過律師走數都只可以追…又其是佢無資產真係有啲棘手,官司打贏都唔包追到…佢真係唔比我就好大件事,我的收入一定養唔到4個

大宅

yltung 發表於 18-7-25 08:12
回覆 babychen 的帖子

最擔心都係佢走數,我問過律師走數都只可以追…又其是佢無資產真係有啲棘手,官司打 ...

師姐, 想問問離婚d 錢係點計?

大宅

yltung 發表於 18-7-25 08:01

多謝關心,心情好左,攤左牌個心舒服啲,最低限度唔使呢埋鹹,屈住屈住扮無事。佢 ...

一齊咗幾年都唔係衝動喇,佢宜家話同個女人分咗手求你原諒?

伯爵府

多謝關心,心情好左,攤左牌個心舒服啲,最低限度唔使呢埋鹹,屈住屈住扮無事。佢 ...

係咪你數哂d証據佢先認?男人真賤格

男爵府

回覆 yltung 的帖子

咁多年係同一個女人?

大宅

回覆 Mcmanaman 的帖子

好似係計分後嘅資產;詳情我都唔係好清楚要問律師;其實最緊要係肯唔肯分俾你;因為如果唔係要搵律師搞打官司都好貴;就算贏都可以唔俾所以而家我都企左係度

大宅

一齊幾年梗係唔係一時衝動啦,只不過可能諗住唔會俾人發現。我覺得冇咁容易斷尾囉因為個個女人都好黐身,佢就誓神劈願講唔會再犯,已經同佢分開咗!我最怕個女人有咗,佢另外有頭家實唔肯俾錢

大宅

回覆 clyl03 的帖子

唔知點解我未拎證據出嚟佢已經自己認左,可能因為一齊咁多年佢都知我唔會屈佢,講真唔係自己雙眼見都唔會信佢去滾,一路都對我好好,啲錢全部俾晒我,屋企又差不多我話晒事!

大宅

回覆 TropyC 的帖子

係同一個

伯爵府

yltung 發表於 18-7-25 12:00

唔知點解我未拎證據出嚟佢已經自己認左,可能因為一齊咁多年佢都知我唔會屈佢,講真唔 ...

事實,你冇屈佢喎應該係你一做就做到最後果步,嚇親佢,再撐到撐唔到幾多,所以唯有認。但,狗改不了吃屎,等風聲冇咁緊,又會身痕

伯爵府

yltung 發表於 18-7-25 12:00

唔知點解我未拎證據出嚟佢已經自己認左,可能因為一齊咁多年佢都知我唔會屈佢,講真唔 ...

事實,你冇屈佢喎應該係你一做就做到最後果步,嚇親佢,再撐到撐唔到幾多,所以唯有認。但,狗改不了吃屎,等風聲冇咁緊,又會身痕

大宅

回覆樓主

俾晒D錢你,又對你好好,期間生咗幾個,應該性生活無大問題,令你從不懷疑,但竟然收埋一個幾年男人有時D行為真係唔知為乜,開咁多瓣,但瓣瓣都互相違背,以為所有嘢唔會touch each other 唉

jm ... 你丟佢丟得好快好撇脫,係因為實在太憤怒,定有其他原因?

男爵府

玩左咁多年。。應該用左真感情。
話分就分咩?
同佢講以後啲錢比晒你管, 每月由你出零用比佢, 再加24小時滙報行蹤, gps, video chat 乜都齊。有一點點蛛絲馬跡出問題都要扣零用, 加唔比出街。
睇佢咩反應。

大宅

就算佢唔滾,我都唔會信,一日到黑都會疑神疑鬼

大宅

我估係因為太憤怒,嗰一刻諗住就算要食屎都唔會要跟佢。有一刻諗到好灰,諗住如果佢唔俾錢,真係養唔到嘅時候最多俾返啲仔女佢,然後去跳樓

伯爵府

yltung 發表於 18-7-25 13:47

就算佢唔滾,我都唔會信,一日到黑都會疑神疑鬼

e句真

大宅

yltung 發表於 18-7-23 17:36
回覆 koalachan2002 的帖子

佢都係唔應,話係朋友

唔認咁搵呢個 "朋友" 出嚟對質吖~ 唔好講到個老婆屈佢,夠擔做又唔夠擔認! 不過都無所謂啦,樓主行動迅速,可以為自己保住面子,佢無挽留,即是佢都認咗啦~

大宅

回覆 Solarflare 的帖子

一定有真感情啦!三年,根本上就熱戀緊,依家就變苦戀!條靚妹對佢千依百順,我覺得根本上就係好勝心!越得唔到越要去搶,去偷!
其實我老公有飛過佢,但係佢又咁求我老公唔好唔要佢就算見少啲都可以乜都就晒佢!
又話好愛佢可以為佢做任何野,我都係女人平時邊有可能咁千依百順啊,但當然搶人哋嘅時候又另計啦
要滾嘅男人始終有辦法滾㗎,整晒嗰啲嘢gps, video call 都冇乜意思啦! 好難成世看住佢,

大宅

回覆 purple_girl 的帖子

應左了!

首頁
23456...11

尾頁

跳至