自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

狐朦 發表於 18-9-2 11:46
初初睇套劇以為係妹仔,點知係主角難以置信。

我都係 第一集有個直頭同佢撞晒樣 好快就消失左啦 後來知佢係主角就以為佢後台好勁,大陸做到女主角實有野啦

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

happywindy 發表於 18-9-2 18:39
其實呢篇文章主要係講吳謹言扮大牌,接受某個節目採訪時不斷玩野,又唔跟之前嘅協議流程做採訪,同採訪到 ...

補充少少,樓主果段有提到有粉絲拉迅哥同坤哥落水,指嘅係周迅同陳坤,咁啱呢排兩個都有戲上,又咁啱當時有喺現場出現,於是將佢兩個拉埋嚟講,時緣最近周迅俾人鬧到七彩,連如懿傳都話成係垃圾,矛頭直指周迅陀衰套劇,而陳坤套天盛長歌收視一直低,有人又係話套戲差,陳坤撐唔住,所以聲勢不敵延禧,於是有延禧粉就話係周陳兩人劇組做謠黑吳謹言,又話佢係新人,但其實周陳兩人係去宣傳公益活動,佢兩個做好多公益事,錄影完亦冇逗留,根本唔知咩事,而吳已經出道8年,只係一直冇人識,點算新人?錄影係25號,被發文點名批係28號,道歉聲明好官腔,所以俾觀眾公審。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

伯爵府

畀面勳章

bb2 發表於 18-9-2 19:50
真係唔明點解揾佢做主角

我會懷疑係有黑幕先選佢

公爵府

回覆樓主:

唔知佢有冇得罪人,因無睇晒篇文章。但如佢做人似佢個名,就真係會容易得罪人。

伯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

睇套戲,唔覺得佢特別好戲心,又唔算特別差,但身形太廋。。本身又唔高。。著起皇太妃套3都唔太狼得起件衫。反而甘既身形,佢演活丫環既角色更襯。

其實宮廷後宮劇,劇情只要唔係太差既話,一般都多數受歡迎。

公爵府

回覆樓主:

其實我覺得吳謹言個樣有D奸奸地!

首頁

尾頁

跳至