自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Audrey1999 發表於 18-12-6 15:47
我最鍾意佢演嘅衛將軍又霸氣又深情

如果世上只可揀一個男人,必定係衛無忌!

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 BK Milk勳章

Alwy81 發表於 18-12-7 18:45
仲有個人又謙虛有禮,睇過一個訪問,佢話佢知道自己好蠢,所以人哋做十次嘅練習佢會做100次,拍激戰嗰時, ...

越來越鍾意佢

大宅

cocopig 發表於 18-12-7 12:42
朱皮好耐啦

之前講有個類似有個富豪包佢咁意思

唔係掛 如果佢搞基我都接受,呢啲係佢私人取向,但如果係畀人包就……

大宅

Alwy81 發表於 18-12-8 13:47
唔係掛 如果佢搞基我都接受,呢啲係佢私人取向,但如果係畀人包就……
...

上年新聞

網傳彭于晏跟內地富商張磊同性關係 工作室澄清:謠言止於智者

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/126041/%E7%B6%B2%E5%82%B3%E5%BD%AD%E4%BA%8E%E6%99%8F%E8%B7%9F%E5%85%A7%E5%9C%B0%E5%AF%8C%E5%95%86%E5%BC%B5%E7%A3%8A%E5%90%8C%E6%80%A7%E9%97%9C%E4%BF%82-%E5%B7%A5%E4%BD%9C%E5%AE%A4%E6%BE%84%E6%B8%85-%E8%AC%A0%E8%A8%80%E6%AD%A2%E6%96%BC%E6%99%BA%E8%80%85

大宅

Fion710 發表於 18-12-7 11:48
唔見有新聞?之前話佢暗戀舒琪

上年新聞

網傳彭于晏跟內地富商張磊同性關係 工作室澄清:謠言止於智者

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/126041/%E7%B6%B2%E5%82%B3%E5%BD%AD%E4%BA%8E%E6%99%8F%E8%B7%9F%E5%85%A7%E5%9C%B0%E5%AF%8C%E5%95%86%E5%BC%B5%E7%A3%8A%E5%90%8C%E6%80%A7%E9%97%9C%E4%BF%82-%E5%B7%A5%E4%BD%9C%E5%AE%A4%E6%BE%84%E6%B8%85-%E8%AC%A0%E8%A8%80%E6%AD%A2%E6%96%BC%E6%99%BA%E8%80%85

男爵府

水晶宮

cocopig 發表於 18-12-9 08:21
上年新聞

之前高調話鍾意舒淇台灣人大部份唔多like,佢又會暗戀人

大宅

點解佢咁正架

子爵府

侯爵府

育兒性格勳章

回覆樓主:

首頁