自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

B6 女人 10 個入面 9 個都係貪
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

回覆樓主

聽朋友講識得有個大6人 派3人公屋俾佢
上去睇樓話間屋細 冇500尺 間唔到2間房
話唔要 真係貪得無厭

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

呢啲人真係好討厭!

禁止訪問

水晶宮

回覆樓主:

佢一講我已經唔信,我認我對新港人有偏見

子爵府

又係啲死人大陸婆!
香港就係咁俾呢啲廢人累死!
仲有支援新移民既垃圾,同擦大陸鞋唔敢拒絕新移民既保皇黨!

男爵府

Helllokitty 發表於 18-12-9 09:55
我絕對冇歧視但呢類來香港只識拎著數,冇貢獻的大陸人,我非常討厭。真心不覺得佢好惨 。
...

Give me ten

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

老生常談
切勿跟車太貼
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

首頁

尾頁

跳至