自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

子爵府

fatchu@home 發表於 19-3-25 21:27
我頭先都話,以後佢出現親,d人都只會記住佢係小三。。。。

全中,所以做人有啲嘢係一定唔可以做錯

水晶宮

而家見好收視就一星期播足七日,邊有咁多嘢報吖!

伯爵府

mickeyeva 發表於 19-3-25 19:52

唔好理佢小3定小4。我唔明點解tbb隔1段時間就要訪問佢隔1段時間又訪問佢。訪問1次都夠。耐唔耐又問。

琥珀宮

畀面勳章

hs3290 發表於 19-3-25 21:10
http://news.stheadline.com/dailynews/headline_news_detail_columnist.asp?id=294351&section_name=wtt&k ...

原來出書

男爵府

AGa1111 發表於 19-3-25 19:57
我都估到會有人出post,其實做小三後果佢要受都受晒啦,真係要人永不超生先安樂?
...

其實都咁多年啦⋯我諗BK嘅會員比個男人嘅老婆更加忿忿不平、更加放唔低

侯爵府

mickeyeva 發表於 19-3-25 19:52

咁多年仲唔肯放過人?

侯爵府

love2talk 發表於 19-3-25 21:52

好變態,心地唔好!咁多年都唔肯放過人,仲要專登開post講,唔知以為俾人搶老公果個係佢地。

水晶宮

honeybibibibi 發表於 19-3-25 23:26
好變態,心地唔好!咁多年都唔肯放過人,仲要專登開post講,唔知以為俾人搶老公果個係佢地。
...

其實可能個元配多謝佢既出現,令佢可以捨得放手唔要個男。

子爵府

又咁喎,當年爆出佢係小三,大家都好震撼。。所以大家咁多年都好深刻,記得佢係小三。。。而且衰啲講句,當時有幾多%女人會冇係心(emoji)面鬧佢抵死現眼報?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些人好奇怪,口口聲聲叫人放過佢,但明明就係佢自己上電視叫人想起佢,佢當時除左係這場不幸的生還者還有一個小三的身份,當時生還仲有其他人,相信大家都忘了,因別人沒有多一個身(小三),佢能夠多次得到贊助就係因為有人記得她,我唔會企係道德高地說話,佢係做過小三係事實,佢又因為這個知名度得到更多的福利,咁出得來見人就預左要接受大家的批評,知錯並不等如可以抺走之前做過的事,大家都只是講事實,可來不放過佢?

持之以恆    發表於 19-3-26 07:01

大宅

414928 發表於 19-3-25 23:37
有些人好奇怪,口口聲聲叫人放過佢,但明明就係佢自己上電視叫人想起佢,佢當時除左係這場不幸的生還者還有 ...

呢件人質事件其他害者都無人會久不久走出來,係得佢隔一排就出來做訪問刷存在感。我都唔想記起佢,我諗啲家屬都唔想記起呢件事,究竟係邊個唔放過邊個?

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

ms.rainbow 發表於 19-3-25 23:49
呢件人質事件其他害者都無人會久不久走出來,係得佢隔一排就出來做訪問刷存在感。我都唔想記起佢,我諗啲 ...

佢唔耐唔時出嚟嗌慘又點會仲有人記得仲會捐錢比佢? 就算佢今日整到幾近乎完好,個樣都係唔自然, 既然佢話心足就希望佢唔好再出嚟勾起死者家屬朋友嘅傷痛,唔該佢永遠消失!

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

414928 發表於 19-3-25 23:37
有些人好奇怪,口口聲聲叫人放過佢,但明明就係佢自己上電視叫人想起佢,佢當時除左係這場不幸的生還者還有 ...
其實我懷疑呢個女人,跟本就想人記得佢,又唔見其他生還者久唔久上電視??如果唔係,咁多年,跟本無人認得佢啦。。。。佢就毀容姐,人地死左咪仲慘,呢個女人跟本就起死者家人傷口上哂緊鹽。。。。

大宅

一個煩字 冇限loop

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

momodolop 發表於 19-3-25 21:12
佢係咪小三有無報應真係唔重要。
作為一個旁人,每次見到呢個人受訪,我都會諗起當日電視機直播嘅畫面。
...

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珍珠宮

小3小4我吾講,我只睇到一個新港人用一貫b6作風,招搖過市,踩住死者家人既傷心經歷,為自己爭取最大利益,卑鄙無恥

soso1227    發表於 19-3-26 07:58

男爵府

耐唔耐走出嚟博咩呢?講真,博同情真係可以慳d,事出有因,冇當日嘅因,唔會有今日嘅果!呢次意外有更多人慘過佢,值得同情嘅大有人在!
呢個女人究竟想點?心中有數!寃有頭,債有主,自己搞掂啦!

子爵府

cy101 發表於 19-3-25 20:02
我焦點係想睇除疤新技術!其他野,係邊個無興趣!

我都係,個技術真係好西利好勁,好想試下韓國呢d咁勁既機去整靚d皮膚!想知多d呢d

男爵府

小三左大家既老公咩?唔駛咁樣一直話佢既,人地都改過,仲想點?

首頁
23456...8

尾頁

跳至