跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 東涌媽咪會

Karen,

我跟據你的做法, 問過新航, 仲係要旁敲側擊果隻, 佢先話"你都可以咁做

大宅

jessica,

Hi, I met you at 03 Oct mama club.....

what subject you are studing at open u?? I want to take a course about 兒童心理學.....Is there any course at open u??

洋房

somama,

因為老爺住鰂漁涌,我媽媽住北角,兩邊都有自己房瞓,所以我地兩公婆可以話係有三頭住家,鍾意邊度瞓都得.

大宅

kannybb, 咁你就好la....我d friend 話東區真係好好ka....

各位mama, 我明天去SG la....返

禁止訪問

複式洋房

Hello!!!!!!!!!!!
各位東涌媽媽好呀!
原來BK有咁多鄰居喎!

複式洋房

somama 去咗SG,等我自己update先!hahaha...

媽咪名, 職業 --- 仔/女, bb名, 出生日期, 住係邊
1. somama, FT媽咪 --- 女, 阿so, 03年10月出世, 住東堤
2. littlegaspig --- 仔, 00年09月出世, 住映灣園
3. kannybb --- 未知仔定女, 預產期05年6月2日(港島東區醫院),住映灣園
4. Blythe_miki
5. Ru3gakuen
6. 彤b^^, FT媽咪--- 仔, 晞晞, 04年2月出世, 住裕東
7. pigpig, FT媽咪--- 女,02年3月出世,住愉景灣
8. karenp -- 仔, 01年& 02年7月出世, 住海堤灣畔
9. jessicalau, FT媽咪 -- 女, 03年10月出世, 住映灣園
10. heratang, FT媽咪, PT Musician -- 女, 02年3月出世, 住東堤
11. KaLunMa, -- 仔, 04年1月出世, 住東堤
12. Little_cy, -- 女, 02年3月出世, 住東堤
13. HN,--仔仔,04年4月出世,住東堤

禁止訪問

複式洋房

彤b^^ ,
梗係記得啦!!!!
我仔仔出牙喇!我好興奮呀.............
妳仔仔識叫妳未呀?

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

jessicalau,
但係妳如果唔選東涌,選得遠,小朋友要好早起身返学,佢哋會好幸苦架喎!

禁止訪問

大宅

Hi Hi....各位mama & bb 好嗎?? 我返

大宅

Jessica,
你講

大宅

HN,

Welcome… Welcome, 你而家做跟mug ar.....係唔係好以我咁, 做全職湊仔婆ar....而家我

大宅

jessica, HN, 彤b,

我都有諗過俾阿so讀咩幼稚園, 我都有諗過讀St. Catherine...不過我同d friend商量過, 大家最後都覺得近自己屋企最好, 細路同大人都可以輕輕鬆鬆咁返學放學, 而且讀幼稚園最緊要開心, 舟車勞頓會影響小朋友d精神, 返學都學唔到

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至