夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

star_skn 發表於 19-11-11 00:18
我都面對類似情況, 頭一個半月佢仲好聲好氣氹我, 但我心裡都有條刺, 每隔一排又會為呢件事嘈, 佢有一次講到 ...

有時我覺得佢肯應下我都仲好, 我C6係會唔出聲任我發癲, 但其實佢唔回應, 我仲嬲, 覺得佢好似扮死, 心裡面唔係甘心情願, 或者只係因為佢同小三關係完結咗而鬱鬱不歡。

大宅

star_skn 發表於 19-11-11 00:18
我都面對類似情況, 頭一個半月佢仲好聲好氣氹我, 但我心裡都有條刺, 每隔一排又會為呢件事嘈, 佢有一次講到 ...

我老公都有講過,咁樣大家都好辛苦,你又煩我又煩,頭都痛,唔信任真係講咩都無用

大宅

syc7 發表於 19-11-11 00:26
有時我覺得佢肯應下我都仲好, 我C6係會唔出聲任我發癲, 但其實佢唔回應, 我仲嬲, 覺得佢好似扮死, 心 ...

我老公開頭都會解釋,但係之後就講唔夠幾句就灘牌咁款問咁你想點呀?成日煩,講你又唔信乜乜乜,搞到好似變左我問題咁。

大宅

mayce860914 發表於 19-11-11 00:30
我老公開頭都會解釋,但係之後就講唔夠幾句就灘牌咁款問咁你想點呀?成日煩,講你又唔信乜乜乜,搞到好似 ...
你有冇講畀佢知你已經知道佢同個女人仲有聯絡呀?有的話,佢點樣解釋呢?

大宅

yau2012 發表於 19-11-11 01:19
你有冇講畀佢知你已經知道佢同個女人仲有聯絡呀?有的話,佢點樣解釋呢?

我即刻爆佢啦,我話最後一次,(已經第二次發現)我話一個月內一定要斷絕來往,如果唔係就離婚,而家我只有等

大宅

mayce860914 發表於 19-11-11 01:22
我即刻爆佢啦,我話最後一次,(已經第二次發現)我話一個月內一定要斷絕來往,如果唔係就離婚,而家我只有 ...
佢有乜反應?

大宅

mayce860914 發表於 19-11-11 01:22
我即刻爆佢啦,我話最後一次,(已經第二次發現)我話一個月內一定要斷絕來往,如果唔係就離婚,而家我只有 ...
點解要一個月內?為何不立即?

大宅

yau2012 發表於 19-11-11 01:39
點解要一個月內?為何不立即?

即刻根本無可能,我同佢講比個期我,佢話聽日,我覺得佢hea我,我就話一個月(下個月係我地結婚週年)前搞掂,佢話好,咁我唯有等,佢都同我講唔洗咁耐,佢同個女人講清楚,比啲時間佢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mayce860914 發表於 19-11-11 01:52
即刻根本無可能,我同佢講比個期我,佢話聽日,我覺得佢hea我,我就話一個月(下個月係我地結婚週年)前搞掂 ...

……

子爵府

mayce860914 發表於 19-11-8 19:09
係送貨嘅客黎,而家我老公唔送嗰區,唔會再見到佢。

個女人好淫賤 送貨既都鈎 有無癢成咁

子爵府

mayce860914 發表於 19-11-9 16:01
琴晚又嘈左,我發現佢仲有同個女人聯絡。
我平時會睇個女人有無在線上,我發現佢好耐都無上線,次次睇親都 ...

呢d男人根本講大話高手 樓主低估左個c6了 佢又離過婚 有資歷好識玩tim la
睇下你念唔念在佢暫時係好先生囉 降低要求諗就好過d 唔係盞迫死自己 咁樣離婚好過

大宅

bobo88hk 發表於 19-11-11 07:34
個女人好淫賤 送貨既都鈎 有無癢成咁

個女人有2個女,離左婚架!一定超級癢啦!所以我都好1516我老公有無搞到佢,但係我老公又真係返工放工返屋企,放假同我地一齊喎。我都好苦惱。

大宅

crystal媽咪 發表於 19-11-11 07:21
都唔爭在等埋一個月
有人應承解決,最後有做到
工冇埋同第三者斷

我都係咁諗,唔爭在一個月啦,我老公都係啲好怕煩嘅人,我成日係咁煩住佢,迫佢斬纜,加上如果只係曖昧關係嘅話話斬就斬,睇下佢夠唔夠絕架姐。

別墅

咁我可以肯定,你老公唔會同佢斷,個女人對佢咁重要,應該都唔止係只傾計的階段啦,你諗下,如果佢地關係只係齋傾計嘅,點會斷唔到啫。

咁難捨難離,連你比機會佢,佢都唔珍惜,視若無睹,佢係睇死你唔會走啦,

子爵府

親子王國15週年勳章

如果小朋友已返學, 你最好返下PT, 比大家透下氣。究竟你老公有無同個女人有野, 只有佢地兩個知, 你都改變唔到事實。

男爵府

傾計都唔得?

大宅

your approach will push your HB to the women, no matter what relationship between your HB and that woman, your HB will not take care the women's kid, and your son is ASD, so your HB will not select to leave the family. The next step is up to you, if you become a normal woman and girl and provide some fun and happiness to your HB, it will improve your relationship.

Last but not the least, please keep make love with your HB at least weekly, it will decrease the possibility of breaking relationship, and observation from making love, will make you to know whether your HB is on your side

大宅

lamwwjd 發表於 19-11-11 16:43
傾計都唔得?

佢地傾嘅嘢唔係普通傾計,係曖昧。

大宅

Surveyor 發表於 19-11-11 17:11
your approach will push your HB to the women, no matter what relationship between your HB and that w ...

所以我而家最重要一點係唔好再check住佢,我都知道係好大壓力我會盡量改善,Make Love就真係好睇佢累唔累,佢日日都返十二個鐘又要搬貨又要揸車,返到黎都散曬喇,發生左呢件事之後我地做得密左,未至於個個星期,十日度,但係好過之前一個月一次。

大宅

Jessie688 發表於 19-11-11 16:39
如果小朋友已返學, 你最好返下PT, 比大家透下氣。究竟你老公有無同個女人有野, 只有佢地兩個知, 你都改變唔 ...

所以我只有相信或離婚兩條路

首頁

尾頁

跳至