時政擂台

跳至

首頁
23456...9

尾頁

男爵府

最攞命個d啦啦隊,一句後生為左我地,我想嘔

hungng    發表於 19-12-3 23:49

複式洋房

麥兜媽 發表於 19-12-3 00:26
捱過97,減人工差D變銀主盤。
捱過03,捱過08,人生苦短 捱過一個又一個難關,調節心情 幫自己過好每一日: ...

禁止訪問

子爵府

如果背後吾係有中央,我一早走咗,吾係個個國家可以抗衡老美
照老美劇本,香港的治安會越來越差,老美要消耗警力迫軍隊下來救大眾市民,但係香港吾係”污黑爛”,香港係背靠中國,一通火車+回鄉卡香港人就可以進入安全的中國,中國完全吾使開軍隊下來,我們上去便可
所以大家一定要努力送國安&police,當一日香港治安差到連YC都生存吾到又移吾到民又入吾到中國,就自己受番哂

阿爺拆局真係拆得好好,睇股市、期指、解放軍清路障
昨天中央已吾準美軍入港,我估吾單為了口頭抗議人權法,應該係想保護普通市民,防止美軍突然大量輸入武器&狙擊手到香港

香港警察亦吾係流的

hungng    發表於 19-12-3 23:50
tibetlee13    發表於 19-12-3 17:47
USDS81    發表於 19-12-3 16:16
LLK    發表於 19-12-3 11:38
edea    發表於 19-12-3 09:57

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

take action

大宅

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

麥兜媽 發表於 19-12-3 00:26
捱過97,減人工差D變銀主盤。
捱過03,捱過08,人生苦短 捱過一個又一個難關,調節心情 幫自己過好每一日: ...

AGREE, 難關難過關關過.

如果個個都走埋, 香港更加無希望.
當然如果真係好辛苦, 建議唔睇新聞, 再唔係離開香港一段時間.

王國長老

王國長老

woodpecker 發表於 19-12-3 01:38
有市民被黑衣人點火燒,有市民清路障被黑衣用鐵重擊後腦,竟然在網上好多人話睇 ...

因為呢班人係黑心黑肚腸,冇良知,冇人性。

hungng    發表於 19-12-3 23:51
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

櫻花公主 發表於 19-12-3 09:39
最攞命個d啦啦隊,一句後生為左我地,我想嘔

呢個係最大既笑話,為咩我哋?為佢哋自己而已,講到咁偉大,我哋有要求佢哋為我哋出嚟搞事打人咩?
我只要求警察一槍一個, shoot them down.

agnesc2017    發表於 19-12-3 21:49
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

大家緊記利用呢個平台舉報身邊黃絲, 可以匿名舉報。

https://www.12339.gov.cn/

一個都唔好放過。

agnesc2017    發表於 19-12-3 21:49

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

pw_113 發表於 19-12-3 09:07
我想這是極少數人,最怕是贊成警暴,警察一槍二槍打落示威者度,呢度藍絲話開香檳拍手叫好,我係好嬲好憎 ...

你唔不贊成黑衣人打人放火燒人破壞的行為, 咁有冇同佢地割蓆?
唔同佢地割蓆=助長佢地繼續呢D暴力行為

大宅

edea 發表於 19-12-3 09:55
因為呢班人係黑心黑肚腸,冇良知,冇人性。

最無恥就係黑衣人!仲有d黑衣Daddy 無恥到話因為警察辣慶佢地,所以佢地先打爛交通燈、店舖、堵路、放火喎 ' 犯法就係犯法架啦,歪理當真理!好多殺人犯都係比人辣慶先去殺人架,唔通殺咗人都冇罪唔駛坐監呀?黑衣人冇良知到一個點。

王國長老

王國長老

aaaiqc 發表於 19-12-3 09:59
你唔不贊成黑衣人打人放火燒人破壞的行為, 咁有冇同佢地割蓆?
唔同佢地割蓆=助長佢地繼續呢D暴力行為

根本佢哋就係一句不割蓆,等同助長暴徒有強大後盾出嚟打傷人,肆意破壞,佢哋黃絲完全係同謀,仲以為好有義氣唔割蓆,見到人哋犯罪仲要講唔割蓆,咁一定係同黨,支持佢哋所作所為。

不知所謂。

agnesc2017    發表於 19-12-3 21:50

王國長老

王國長老

pw_113 發表於 19-12-3 09:07
我想這是極少數人,最怕是贊成警暴,警察一槍二槍打落示威者度,呢度藍絲話開香檳拍手叫好,我係好嬲好憎 ...

警暴?黑暴就見到,幾十人打一個,你睇清楚幾多人打到半死,重傷,一開遮罩住就立刻拳打腳踢,扯人頭髮,對住人哋塊面噴黑油,打到人血流披面,奄奄一息。

此為黑暴。

警察被幾十人打佢一個,唔開槍仲等咩呢?我絕對贊成一槍一個,而家香港止唔到亂,就係警察太好人,一直好少開槍,打死幾個,平定香港,絕對有必要。因為一直太仁慈,令到香港好多無辜市民受到傷害。

王國長老

王國長老

啱啱有新聞你哋睇,英國個暴徒係一槍擊斃,乾淨俐落。

香港警察再係咁仁慈,其實只會令更多市民受苦。

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

BABA124 發表於 19-12-3 07:14
做咩唔走?喺度做沉默的小數,委屈自己做咩?高學歷那批都黃,自己撐又被歸類做腦殘廢老咁,咁壓抑。
...

拉左個D手足個個都無業, 學生, 地盤工人....呢D都算叫做高學歷,

子爵府

agnesc2017 發表於 19-12-3 00:07
唔知BK 呢度大家有冇同感?好想即刻返去內地長居和工作,不再回港。
想做就快行動

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

希望會好轉

珍珠宮

虎到金來勳章

西瓜包 發表於 19-12-3 08:14
上初有個亞叔比摺櫈打到頭破血流,媽媽谷幾個亞媽話打得唔夠,香港人太太恐怖了,依家出街真係唔敢相信任 ...

咁講野真係好恐怖,幸好我身邊無哩啲人

水晶宮

回覆樓主:

黃屍覺得好美好

男爵府

edea 發表於 19-12-3 09:57
呢個係最大既笑話,為咩我哋?為佢哋自己而已,講到咁偉大,我哋有要求佢哋為我哋出嚟搞事打人咩?
我只要 ...

仲嫌差人打人,我嫌佢地打唔死班手足

首頁
23456...9

尾頁

跳至