自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

chengkwaiyung 發表於 20-2-8 20:01
今日係Facebook 訂口罩,被呃左160蚊電話打極都唔通,WhatsApp 又無覆,提醒大家Facebook 訂口罩要 ...

太多騙子喇
放下自在

男爵府

crystal媽咪 發表於 20-2-9 00:48
未發現
過數係咪有佢名?報警應會受理,近來實在太多

同佢講已報警備案,佢答應明天早上退款,唔知真唔真

男爵府

eeveepikachu 發表於 20-2-9 00:40
你點樣過數?你係邊度買?

同佢講已報警備案,佢話明天早上退款,睇下點

男爵府

冬日勳章

chengkwaiyung 發表於 20-2-8 20:01
今日係Facebook 訂口罩,被呃左160蚊電話打極都唔通,WhatsApp 又無覆,提醒大家Facebook 訂口罩要 ...

可以比個名我嗎?我都係fb同兩個人買口罩

侯爵府

chengkwaiyung 發表於 20-2-8 23:14
已備案,唔想其他人人上當

可以pm我嗎?我呢幾日都上FB留言要口罩!thx

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

chengkwaiyung 發表於 20-2-9 01:34
同佢講已報警備案,佢答應明天早上退款,唔知真唔真

有機會收到,因為近來有拉到人。
昨日fb gp有人賣野,佢話可以面交。Pm時候佢話來貨貴咗臨時加左少少,跟住我話要面交先比錢
我就唔係騙案,不過都係無良
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至