夫婦情感

跳至

首頁
23456...7

尾頁

複式洋房

回覆 Yusum 的帖子

我而家明白你嘅講法, 要做真係好難, 但我會成日提住自己, 我成日都會攞返啲佢同小心傾偈嘅message睇, 不斷催眠自己呢個唔係以前我識嘅人, 又或者我根本上完全唔了解呢個人, 用呢個方法麻醉自己, 叫自己唔好再信佢

子爵府

回覆 貓地 的帖子

你到呢刻仲要痳醉自己? 唔痳醉都應該知呢個人係冇藥可救啦 成大半年 仲要唔係第一次欺騙你 佢根本完全當你白痴 睇死你唔會忍心分開 你其實有冇諗下一步點呢 繼續扮唔知? 繼續由佢同小三開心 你就心酸?

子爵府

貓地 發表於 20-11-12 07:51
件事都左大半年,我知道嘅野越來越多...佢話唔聯絡其實係放工放早d去倍小三,話之前傾下計伸下(我當然知佢 ...

根本delete對話已經知道係咁嘅狀況
好多女人唔肯面對現實,唔想面對老公出軌,呃自己,老公只不過係同人傾偈

侯爵府

回覆樓主:

唔踢爆佢佢只會繼續當你傻,踢爆要記住唔需要證據,佢有無做過自己心知肚明。

唔好點評我

複式洋房

回覆 Wongbuddy 的帖子

我有比佢選擇離開屋企, 但係佢唔肯, 佢覺得佢有做啲嘢對屋企好, 覺得我又唔信佢, 但其實佢從頭到尾都唔知道 我知好多嘢, 可能佢真係以為我白痴我話佢成日為咗 小朋友嘅責任先至返嚟, 佢又強調唔係, 成日話我唔信佢, 究竟 我要信佢啲乜嘢

複式洋房

回覆 你好嗎 的帖子

我有踢爆佢, 但佢堅持話我唔信佢, 咁我可以點呀, 只要俾我發現佢有動機再上小3屋企, 其實乜嘢都唔使講 ,心灰意冷

複式洋房

回覆 cupid0627 的帖子

我有面對現實呀, 亦都有同佢講我知道啲乜嘢, 佢每次都冇正面回應話佢冇做, 佢只係話我唔信佢成日亂諗嘢, 我知道佢有同朋友分享 有小3呢件事,佢朋友係玩家,

大宅

貓地 發表於 20-11-12 13:50

我有比佢選擇離開屋企, 但係佢唔肯, 佢覺得佢有做啲嘢對屋企好, 覺得我又唔信佢 ...

你唔比佢知道你知咁多嘢,佢又當你無知,你自己有什麼打算?

複式洋房

講開心酸, 我而家就係成日睇嗰啲message 麻醉自己, 等自己唔好再信佢

子爵府

貓地 發表於 20-11-12 13:50

我有比佢選擇離開屋企, 但係佢唔肯, 佢覺得佢有做啲嘢對屋企好, 覺得我又唔信佢 ...

無乜男人肯自己離開屋企,成本太大
又要分家產又要面對親朋戚友
我一趕前夫離家,他即崩潰,並怪我:「做乜玩到咁大?!」

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

貓地 發表於 20-3-28 18:40
早係個幾月前我發現老公有外遇, 最初選擇檢討自己嘅態度 及改善相處方式 , 並且用等待方式希望佢回心轉意 ...
結婚幾耐?你地感情如何?一星期性生活多少?年齡呢?

子爵府

貓地 發表於 20-11-12 13:57
回覆 cupid0627 的帖子

我有面對現實呀, 亦都有同佢講我知道啲乜嘢, 佢每次都冇正面回應話佢冇做, 佢 ...

咁似我老公嘅

大宅

BK Milk勳章

貓地 發表於 20-11-12 14:00

講開心酸, 我而家就係成日睇嗰啲message 麻醉自己, 等自己唔好再信佢 ...

根本就唔值得信任,亦都唔值得俾機會佢~
就係因為我睇咗你嘅留言裏面,你老公所講一句:「佢有對屋企好,」佢個心裏面覺得佢有對屋企好就已經係對你付出左!
佢出邊有女人又好,有和小三上床都好,佢覺得都唔需要有咩內疚,然後仲一尾死撐唔認做過就得啦,因為佢就係覺得自己已經對屋企好好了,呢啲人你點講都講唔通㗎!
而且你踢爆佢都冇意思,就算佢認左又點啫,佢都覺得可以兩邊並存㗎,因為佢冇為你改變過,由你知道的第一日開始,呢半年裏面都冇改過,都冇停過同小三一齊,完全冇放你在眼內囉!因為你仍然在這裡嘛!

男爵府

貓地 發表於 20-11-12 14:00

講開心酸, 我而家就係成日睇嗰啲message 麻醉自己, 等自己唔好再信佢 ...

拿出勇氣去改變一啲關係,女人青春有限,無謂比一個唔放你在眼內既人去不斷傷害令自己身心俱疲,就算佢而家肯斷哂出邊既情人,你都唔會好過,信任一旦破壞左,就好難去建立返

子爵府

佢唔走,自己走!

子爵府

回覆 貓地 的帖子

你唔睇都夠酸啦 唔通唔返睇啲msg 你就完全冇左佢偷食既記憶? 堅強啲啦 唔好再比借口自己 你向佢迫供時 你話佢死口唔認 所以冇佢辦法 但真係要佢認 你先可以離開嗎? 到佢認既時候 你又有第個借口 呀!佢認啦 佢應該知錯啦! 根本佢認與唔認唔係重點 佢一路繼續偷食 你下半生就繼續啞忍? 繼續循環地迫供! 唔認! 算數! 忍? 你咁樣係折磨緊自己 生活在煉獄中

侯爵府

貓地 發表於 20-11-12 13:53
回覆 你好嗎 的帖子

我有踢爆佢, 但佢堅持話我唔信佢, 咁我可以點呀, 只要俾我發現佢有動機再上小3屋企 ...

我係過來人,我都表明完全不接受聯絡,連睇對方fb, 微信都唔接受。佢睇等於掛住,咁掛住就唔好留係屋企。
唔好點評我

複式洋房

我真心有想過離婚,只係唔知點行第一步

複式洋房

回覆 你好嗎 的帖子

我都有同佢講, 我哋婚姻關係唔好, 甚少做愛, 你搵到一個你啱嘅, 就不如做個決定囉。 我知道夫妻關係唔可以 一朝一夕就修補到, 以前我做得唔好, 冷落咗佢, 佢而家搵第二個我都冇say。 雖然呢幾個月我哋都有做愛, 但佢同人哋嘅感情已經突飛猛進, 難捨難離, 不如放手大家都好。

複式洋房

回覆 sugerlucy 的帖子

最可怕嘅係 我竟然信佢講話斷咗, 但其實佢有心一路keep住, 就算我幾努力去修補關係, 都係徒然

首頁
23456...7

尾頁

跳至