自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

Jamesmama 發表於 20-10-16 23:08
咁怕佢地搬倉唔見左我地d貨咋,哎...

有可能

大宅

回覆樓主:

我6號落單,依家都仲係已確認

子爵府

回覆 Jamesmama 的帖子

What’s app, hotline
個人覺得算跟得好
Keep on going never give up.
因為有我,這個世界更美好了!

伯爵府

神洲

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

知道大家原來10月頭嘅單,依家仲未發貨,我14/10付款集嘅貨,都無謂去追了....點知今朝去神州集運App check吓, 發現我嘅貨已經 由東莞倉發出貨了, 真係感到有啲意外同覺得自己今次好幸運

大宅

happymama11 發表於 20-10-17 13:59
知道大家原來10月頭嘅單,依家仲未發貨,我14/10付款集嘅貨,都無謂去追了....點知今朝去神州集運App check ...

我14號落單,而家仲係確認訂單仲未出貨

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

域琪425 發表於 20-10-17 14:21
我14號落單,而家仲係確認訂單仲未出貨

係呀,我理解應該係冇咁快可以發貨。所以我咪就係話自己今次好好運囉...

不過我14號落單今日都發貨,你嗰單應該都係今日之內㗎喇,爭在先後問題嘅啫。

佢網站有通告發出,就係話因係搬倉嘅問題,導致到發貨延遲,佢所有客服都係今日同聽日上前線趕單出貨,應該你都好快㗎喇!

伯爵府

回覆樓主:

我也是星期二早上落單,今天都未寄出,還好趕用,吹咗幾次,都話同事做緊野,會盡快寄出,但一日又一日

複式洋房

回覆樓主:

等左10日終於"由東莞倉發貨"

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

傳緊會倒閉

子爵府

好媽媽勳章

粗人 發表於 20-10-17 14:59
等左10日終於"由東莞倉發貨"

我第十日了,無人覆無人理,仲傳緊會倒閉

公爵府

好媽媽勳章

GreenLam 發表於 20-10-17 16:22
傳緊會倒閉

吓(emoji)
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

子爵府

好媽媽勳章

Jamesmama 發表於 20-10-17 16:29
吓(emoji)

今日第十日了,仲未出貨,無人覆可以幾時

水晶宮

回覆樓主:

因為搬倉,不過c6話用開佢跟得好費事轉第二間

男爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

你哋用咩方法吹㗎, WhatsApp定係乜嘢啊,有冇電話可以PM我,因為我由8號到而家都仲係訂單確定

男爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

GreenLam 發表於 20-10-16 20:12
一樣都係7號確認,宜家唔覆唔理,慘,等住,好差

你哋點樣追㗎,我唔知點樣追單

公爵府

好媽媽勳章

Yingying607 發表於 20-10-17 16:45
你哋用咩方法吹㗎, WhatsApp定係乜嘢啊,有冇電話可以PM我,因為我由8號到而家都仲係訂單確定
...

用facebook, 不過進都冇用,只是説搬倉同你跟下,之後咪得個等字
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

子爵府

好媽媽勳章

Yingying607 發表於 20-10-17 16:49
你哋點樣追㗎,我唔知點樣追單

我用淘寶客服,不過無用,追了成個星期。

公爵府

好媽媽勳章

Jamesmama 發表於 20-10-14 10:27
有冇jm用佢,已一星期仲未出倉,QQ又唔覆,可以點做?

今日看到神州app有通告

男爵府

我真好彩wow, 12號夜晚俾錢,16號有得拎。(我突登過左國慶假期先俾錢落香港)

首頁

尾頁

跳至