自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

牛牛牛牛 發表於 21-4-28 16:08
由4月29日起, 充滿日式風味的「飯TASTIC」正式登陸麥當勞,打頭陣的有「汁燒牛肉飯TASTIC」。 上下兩層是 ...

似mos burger嗰隻

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

回覆樓主:

珊瑚宮

一陣lunch 已經諗住去買

男爵府

好媽媽勳章

屋企人果個得一塊牛肉
咋。 吳會再食啦

wcpcelia    發表於 21-5-20 15:41

大宅

回覆樓主:

又細個又少料

公爵府

回覆樓主:

尋日食咗,唔好食。

大宅

牛牛牛牛 發表於 21-4-28 16:08
由4月29日起, 充滿日式風味的「飯TASTIC」正式登陸麥當勞,打頭陣的有「汁燒牛肉飯TASTIC」。 上下兩層是 ...

我覺得幾好食

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

youjump 發表於 21-4-29 21:07
絕對冇下次

圖片與實物完全不符,個包超迷你,飯唔好食,汁亦唔多夾,最離譜係牛肉少到吉野家 ...

WOW! 理想與現實

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

Pooh529 發表於 21-4-29 21:46
開到出嚟咁嘅樣,好趕客

你呢個難得多菜點解麥記可以任得員工整到個包咁樣

伯爵府

bbaike 發表於 21-4-30 08:08
屋企人果個得一塊牛肉
咋。 吳會再食啦

麥記新出「一片牛」飯TASTIC

好在未買,仲諗住放假試,而家可以直接跳過,多謝各位JM報料

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好食

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果多d肉更好

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

回覆樓主:

我死心不息試埋吉列脆雞,飯熱到辣手,個包冇打風咁亂,雞比牛大塊但一啲都唔脆,汁味道比牛夾啲,總結係冇下次

牛牛牛牛    發表於 21-5-20 16:11

複式洋房

youjump 發表於 21-5-20 12:45
我死心不息試埋吉列脆雞,飯熱到辣手,個包冇打風咁亂,雞比牛大塊但一啲都唔脆,汁味道比牛夾啲,總結係冇 ...
我仲想去試,而家唔使去

首頁

尾頁

跳至