自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

小冬 發表於 21-5-8 20:13
我在寫字樓話最衰係個印男,搞到咁多人無啦啦要檢測三次,唔老實,旁邊個假基督徒同事竟然話:「人地有病都 ...

你個同事正宗累人累物果d,邊個會想病 我地都唔想佢病 但你病左唔就老老實實 而家累甘多人 唔該以後禁止入中國境

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

抵拉

珍珠宮

echoo 發表於 21-5-8 20:15
累幾幢大廈千百居民去隔離營,無啖好食仲肚痾,攪到三十七萬外傭要檢測,一人二百檢測費都成七千四百萬!呢 ...
呢單只係冰山一角, 假難民問題, 治安, 搶公屋,要綜援,比佢地子女入學.........

牽扯到外族外交, 要啊爺出手!

水晶宮

畀面勳章

累街坊,自己就早早可以出院,連累全幢大廈小人去隔離,今日先出關

珍珠宮

小冬 發表於 21-5-8 20:13
我在寫字樓話最衰係個印男,搞到咁多人無啦啦要檢測三次,唔老實,旁邊個假基督徒同事竟然話:「人地有病都 ...

有病冇人怪佢,而家大家係嬲佢隱瞞行踪,連累無辜!明知個病傳傅悔咁高都咁唔老實,根本就自私!你個同事咁簡單都唔明,係弱智定偽善?

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

goldpiglet 發表於 21-5-8 19:47
http://news.tvb.com/instant/6096797834b0319a09ceeb12

做得好,應該嚴惩

水晶宮

http://news.tvb.com/instant/6096797834b0319a09ceeb12

再多呢啲人形垃圾,真係有排拉

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

起碼要坐一年才行,要取消份證

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第一回

公爵府

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

要拉啦

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

人在做, 天在看...

大宅

回覆樓主:

被兩條友累的人都要佢地賠償,追埋正苦洗費

水晶宮

emilylam 發表於 21-5-8 20:19
坐完監先踢出境

唔好啦,要嘥米飯錢。由佢哋返自己老家等自己政府打救!真係好衰格,喺印度連醫都唔會醫佢呀,香港對佢咁好仲咁唔合作!賤人兩名
欲知前世因  今生受的是  欲知來世果  今生作的是
是故莫以善小而不為, 莫以惡小而為之
Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

侯爵府

取消香港居民資格, 遣返呢兩件垃圾去自己國家啦!
未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

子爵府

珍珠宮

殺一儆百

Love and Kindness are never wasted.

首頁

尾頁

跳至