美容扮靚

跳至

首頁
23456...22

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

大宅

Tracy822 發表於 21-10-22 14:06
暗瘡疤係唔係都改善到?

係,我本身有d 荷爾蒙斑,之前收到通知話現有客戶有得免費試做,本身我幫襯緊佢地做其他治療,覺得佢地都ok唔錯,所以即管試下

男爵府

牛牛牛牛 發表於 21-10-22 10:17
其實成個過程好似睇醫生咁,當然啲姑娘會好笑容同好招呼過平時啲診所啦,做完都冇HARD SELL我JOIN PLAN, ...

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

Tracy822 發表於 21-10-22 14:06
暗瘡疤係唔係都改善到?

我本身冇乜暗瘡疤,冇凹凸洞問題,不過我見個度仲有另一個專係做凹凸洞嘅,1500蚊一次

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

forever4eva 發表於 21-10-22 17:41
$1200 係醫生做?如果係,仲平過我係B記做

醫生做要加幾舊,實數唔記得幾多,我諗住治療C有曬牌,應該工多藝熟啦,可以慳番幾舊

伯爵府

iammonkey 發表於 21-10-22 18:07
係,我本身有d 荷爾蒙斑,之前收到通知話現有客戶有得免費試做,本身我幫襯緊佢地做其他治療,覺得佢地都o ...

咁你打咗一排覺得效果點?

大宅

笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章

牛牛牛牛 發表於 21-10-25 10:25
我本身冇乜暗瘡疤,冇凹凸洞問題,不過我見個度仲有另一個專係做凹凸洞嘅,1500蚊一次
...
thx, 我睇睇資料先

大宅

牛牛牛牛 發表於 21-10-25 10:31
咁你打咗一排覺得效果點?

打完係有d 紅同皮膚乾,差唔多一個禮拜之後就見到d 斑係淺色左同埋冇之前咁顯眼

伯爵府

iammonkey 發表於 21-10-25 12:17
打完係有d 紅同皮膚乾,差唔多一個禮拜之後就見到d 斑係淺色左同埋冇之前咁顯眼
...

咁就好喇,我都希望可以搞得掂啲斑

大宅

牛牛牛牛 發表於 21-10-25 18:04
咁就好喇,我都希望可以搞得掂啲斑
咁你效果如何?

大宅

2024年龍年勳章

牛牛牛牛 發表於 21-10-18 14:46
做女到而家做人阿媽,一次都冇去過美容院,呢年幾兩年戴口罩,我冇化妝又懶搽防曬,結果出事喇,塊面起咗超 ...

樓主你而家塊面點?

伯爵府

bonnie_ng5 發表於 21-10-26 17:47
樓主你而家塊面點?

過咗幾日,個啲紅退得8899,完全冇痕喇,見到啲斑係淡咗啲,不過醫生同姑娘都講明唔會立即見效,因為PICO超皮秒係用光震喺極短時間打散黑色素,等佢慢慢由身體排出,唔會好似做舊式LASAR機用光熱立即見白,對皮膚嘅傷害細好多,亦冇舊式機咁易反黑喎,我之前冇做過機冇得比較啦,而家我會KEEP住做好防曬,遲啲再去打多幾次斑等佢退曬

伯爵府

junzi_HK 發表於 21-10-25 18:15
咁你效果如何?

斑我覺得係淡咗啲,不過我日日望住,逐漸變化未必好察覺到,我都有問C6,佢話我啲班的確係淺色咗,不過就一定唔係冇咗,咁醫生同姑娘都一早講明唔係一次搞掂,見有效已經係成功嘅第一步

子爵府

2024年龍年勳章

回覆 牛牛牛牛 的帖子

你好...成個過程(見埋醫生)要幾耐? 打時有痛嗎?

大宅

牛牛牛牛 發表於 21-10-27 10:36
斑我覺得係淡咗啲,不過我日日望住,逐漸變化未必好察覺到,我都有問C6,佢話我啲班的確係淺色咗,不過就 ...

除左d斑淡左,仲有冇其他唔同?

伯爵府

MuiTse 發表於 21-10-27 14:42
回覆 牛牛牛牛 的帖子

你好...成個過程(見埋醫生)要幾耐? 打時有痛嗎?

見醫生就一陣啦,先俾佢LOOK吓塊面,做皮膚分析,講我有咩問題,做超皮秒可以點解決到,我又問長問短,見完醫生就出去等一陣,然後就去打斑,打班就應該半個鐘內搞掂

痛係有嘅,基本上係似之前JM所講咁好似俾橡筋彈,不過有啲探頭能量勁啲,我覺得似俾人係咁輕力連續星你好多巴嘅感覺,又未到話好痛,始終細範圍咁掃射塊面,痛嘅範圍其實好細,所以係唔會頂唔到,不過的確要遮眼,有啲探頭係光到我合埋眼同放咗嘢遮眼,做嘅時候啲光都感受到,好勁

伯爵府

babyhoney1 發表於 21-10-27 15:18
除左d斑淡左,仲有冇其他唔同?

面油出少咗,我本身係T字位會油少少之外,塊面係偏乾,做完之後T字位少咗油,塊面就更加乾,尤其係洗完面之後,真係FEEL到乾到拉住,唔敷MASK唔得,放假仲會敷兩次添,醫生當初話敷3次都得,我當時仲諗使唔使咁誇呀,點知真係會咁乾

同埋毛孔堅係細咗啲,之前鼻同鼻附近位置都幾粗大,而家係細咗,同埋我鼻翼啲血絲真係淺色咗少少,醫生真係冇吹水

複式洋房

唔算好痛架! 但你千奇記住記住記住做多D保濕呀

伯爵府

2024勳章

浸會打斑好似ok

首頁
23456...22

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊