美容扮靚

跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

牛牛牛牛 發表於 22-6-29 17:25
第一次直頭係好震撼,因為我係冇敷MASK就衝咗去做,做完好似俾人星咗好多巴咁,話唔係高能量我都唔信:joyo ...

我覺得佢哋有啲取巧,香港心網頁上標榜佢哋係可以俾客人揀用高能量打法,而且唔會好似坊間美容院咁特登調低能量導致無效果,點知我去到嘅時候醫生話頭幾次都唔會用高能量,個姑娘仲喺張同意書上面tick左「客人不接受高能量打法」,但明明係個醫生話唔做得,而唔係我主動不接受。
我問醫生咁幾時先可以揀高能量?佢答起碼三四次後先得。咁即係網頁話可以俾客人揀既宣傳係誤導既。而forum 好多post都講香港心用高能量打法,果d 唔知係真客人定係點啦,我都係信左d posts 先上去。
其實佢哋實際都係用漸進式打法。

https://hk-hearts.hk/picoway_5/

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

dolceee 發表於 22-6-30 01:12
我覺得佢哋有啲取巧,香港心網頁上標榜佢哋係可以俾客人揀用高能量打法,而且唔會好似坊間美容院咁特登調 ...

我冇你呢個情況喎,你係咪皮膚本身有咩問題唔打得高能量咋?第一次打之前見醫生,一路睇相同我講我有咩斑,仲問埋我病歷架喎,同埋香港心係做完先俾錢,你唔接受大可以唔做走人架,點會有人迫到你

男爵府

2024年龍年勳章 笑得好勳章

我覺得佢哋有啲取巧,香港心網頁上標榜佢哋係可以俾客人揀用高能量打法,而且唔會好似坊間美容院咁特登調 ...
花生花生,睇嚟你同呢間嘢好大仇喎,又屈人哋用假機,但又去幫襯,問人咁多嘢,即晚又話自己做咗唔係咁

大宅

牛牛牛牛 發表於 22-6-30 12:27
我冇你呢個情況喎,你係咪皮膚本身有咩問題唔打得高能量咋?第一次打之前見醫生,一路睇相同我講我有咩斑 ...

我皮膚無問題,醫生話只係佢哋唔會頭幾次就用高能量幫客人打
完全無迫我,我只係表達佢哋既宣傳取巧姐!

大宅

peggykeung 發表於 22-6-30 12:50
花生花生,睇嚟你同呢間嘢好大仇喎,又屈人哋用假機,但又去幫襯,問人咁多嘢,即晚又話自己做咗唔係咁
...

我分享我真實上香港心經歷俾其他可能想了解下既jm知
完全無仇喎,我都希望佢哋可以幫到我解決我斑點問題囉

反而你就不斷落力維護香港心
身份顯然易見

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

peggykeung 發表於 22-6-30 12:50
...

我睇到R曬頭,都唔知咩事

伯爵府

dolceee 發表於 22-6-30 12:59
我皮膚無問題,醫生話只係佢哋唔會頭幾次就用高能量幫客人打
完全無迫我,我只係表達佢哋既宣傳取巧姐!
...

冇事冇幹點會唔俾打高能量架,我之前一次都未做過都打得咁勁,後來我個FD同同事去打都冇問題

伯爵府

佢哋個Site原來多咗咁多嘢睇,有貼到打斑限制喎,咁醫生都唔建議得你用高能量,你一係唔打搵過另一間,一係接受佢哋意見用正常打法囉

男爵府

dolceee 發表於 22-6-30 13:03
我分享我真實上香港心經歷俾其他可能想了解下既jm知
完全無仇喎,我都希望佢哋可以幫到我解決我斑點問題囉 ...

我系屋企搵番兩張單出嚟,反而你都唔知有冇做過,就話人系打手

我系美容版睇post多,唔系見你咁樣講都唔會出聲

終於出到圖

attach1/tmp/phpHod0ml
attach2/tmp/phpFJnqOg

333s    發表於 22-7-18 06:43

複式洋房

回覆 牛牛牛牛 的帖子

Hello, 我都有荷爾蒙斑,從未打過,請問妳去做前要有什麼準備? 妳話妳有效果,請問你係去邊間分店打那位醫生同治療師?我可唔可以指定搵佢哋?還有什麼特別要注意?🙏🏻🙏🏻🙏🏻

伯爵府

iris_wo 發表於 22-7-17 21:54
回覆 牛牛牛牛 的帖子

Hello, 我都有荷爾蒙斑,從未打過,請問妳去做前要有什麼準備? 妳話妳有效果,請問 ...

最好預早幾日敷MASK,皮膚唔夠水潤時會特別痛,效果可能冇咁好

應該係尖沙咀個邊先係呢個價錢,我係治療C打,邊個我就冇特別記住,只知搵醫生打要加錢

民房

我個女做左6次,每次一個月後都好咗少少,但左右面的斑依舊不消。

男爵府

Popomama1966 發表於 22-11-16 21:18
我個女做左6次,每次一個月後都好咗少少,但左右面的斑依舊不消。
你女系咩斑?我d 雀斑做咗4 次已經冇晒,荷爾蒙斑就淺色咗一半有多,而家系近睇先見到

男爵府

牛牛牛牛 發表於 22-6-19 17:52
次次都用多個探頭,美白、嫩膚、打斑同收毛孔

你喺治療師打?

男爵府

我打過一次,但完全唔想返去再打了。

男爵府

Nicole256546 發表於 22-11-17 19:36
我打過一次,但完全唔想返去再打了。

為何?

別墅

回覆樓主:

我join咗pico 6次,打斑同嫩膚。頭兩次冇结焦,d斑完全冇改善膚質都冇。第三次打前再見醫生,話試下打結焦,但個治療師淨係打外圍, 唔知點解中間冇打,另外一粒都冇点打。
同埋佢哋話打3個頭,但我覺得有少少hea, 好快會打完一轉,同我之前起c記同陳xx醫生打唔同,例如打完上唇後唇毛會白咗,起香港x完全冇, 即是佢有啲位置係冇打到。
佢哋係平,但冇乜效果。

男爵府

Holycross 發表於 22-11-18 08:54
我join咗pico 6次,打斑同嫩膚。頭兩次冇结焦,d斑完全冇改善膚質都冇。第三次打前再見醫生,話試下打結焦 ...

陳XX醫生,可否PM?

珍珠宮

Holycross 發表於 22-11-18 08:54
我join咗pico 6次,打斑同嫩膚。頭兩次冇结焦,d斑完全冇改善膚質都冇。第三次打前再見醫生,話試下打結焦 ...

陳XX醫生,可否PM?

複式洋房

E…我都係佢地都打左幾次,又無你咁既情況,岩岩果次去見醫生仲叫我試下轉Fontona打,話我膚色可以再均勻d,同試下可以打下結焦?我都唔知咩黎我前個幾次都係pico, m22間住做,醫生話我有荷爾蒙斑同埋紅血絲,做左幾次都唔錯,我係唯一覺得次次做完都要等退紅,又唔懶得full mask同埋我次次去到都要等

首頁
23456...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊