自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

珍珠宮

14/1第一日:8分
15/1第二日:$200 減 $20
16/1第三日:8分
17/1第四日:8分
18/1第五日:麥玲玲的祝福

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我得2次8 妳好好運吖

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

cattz288 發表於 22-1-18 16:27
same

我係咪太懶呢
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

edhepp 發表於 22-1-18 16:36
14/1第一日:8分
15/1第二日:$200 減 $20
16/1第三日:8分

原來14號已有,好耐無開過app

放下自在

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

lucky

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

mariefish 發表於 22-1-18 16:15
抽中呢個 唔知好冇飲嘅呢

睇樣應該ok,飲完分享下
放下自在

象牙宮

miriam 發表於 22-1-18 16:38
我係咪太懶呢

少去惠朗
放下自在

珍珠宮

好幸運啊

大宅

恭喜

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

cattz288 發表於 22-1-18 16:39
原來14號已有,好耐無開過app
14/1 已有, 證明我對個 app 幾有感情

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

cattz288 發表於 22-1-18 16:40
少去惠朗
依家去佢對頭多

象牙宮

miriam 發表於 22-1-18 16:42
依家去佢對頭多

其實兩間都有去,平時買雪藏魚,蝦多,不過呢期仔女有要求,要去街市買新鮮喎
放下自在

子爵府

2024年龍年勳章

shareen1109 發表於 22-1-18 14:54
今日掟的
有冇jm中都888?

恭喜
今日都係中8

大宅

mrscatcat 發表於 22-1-18 15:18
我次次都係8

我都係

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

抽到$3思樂冰
咁凍點飲呀

其他都係8分

象牙宮

D..D 發表於 22-1-18 16:45
抽到$3思樂冰
咁凍點飲呀

贈慶
放下自在

水晶宮

今日掟的
有冇jm中都888?

通常都係得8分咋

珍珠宮

係咪 show個888yuu就係中888分喇?

王國長老

cattz288 發表於 22-1-18 16:45
其實兩間都有去,平時買雪藏魚,蝦多,不過呢期仔女有要求,要去街市買新鮮喎
...
唔係阿減齡, 我係去惠long 多

子爵府

虎到金來勳章

今日掟的
有冇jm中都888?

好多

首頁
23456...10

尾頁

跳至